ILSC ma ajuta sa ma exprim in olandeza

Iubesc Olanda de cand am auzit ca exista tari straine in lume. La un moment dat, inca din copilarie, ai revelatia ca lumea se extinde mai departe de granitele tarii tale si atunci alegi o tara preferata de pe glob. De ce Olanda? Mai intai imi place ideea de Tara de Jos, situate sub nivelul marii. Apoi, daca ilsc.ro  ofera cursuri de olandeza (rar se gasesc institutii in Romania sa faca acest lucru, de regula se recurge la comunicarea in engleza), cum sa pierd ocazia?

Imi place Olanda ca este tara dens populata, dar mai ales ca ia in calcul toleranta ca principiu de baza al socializarii.

Imi doresc sa vizitez “tara morilor de vant” si sa stau la povesti cu oamenii in limba lor, iar acest vis mi se va indeplini dupa ce voi merge la scoala de limbi straine mentionata mai sus. Sa vizitez tinuturile unde traiesc lopatarii si castorii si sa vorbim despre vanatoarea lor sau de ce sa nu dezbatem si subiecte tabu: eutanasia si celelalte libertati pentru care tara este renumita.

O tara interesanta poate fi explorata, iar documentele pot fi folosite in scrierea unei carti despre oamenii si cultura ei, dupa finalizarea cursurilor de limbi straine facute cu profesionisti.

Metodele profesorilor cu experienta si inalta calificarede la ILSC.ro dau roade. Cursantul isi poate alege modalitatea de studiu:

-individual

-in grupa.

Cele mai bune manuale si materiale media ii stau la dispozitie pentru perfectionarea ta. O tara este interesanta cand poti comunica partial cu locuitorii ei si apelezi la serviciile unui ghid,  dar devine fascinanta cand poti vorbi liber si alege singur traseele, nu cele impuse de ghid.

Lectiile de limbi straine oferite de institutul amintit asigura independenta turistica. Acest aspect este benefic, fiindca in excursii nu mai depinzi de nimeni pentru:

-a solicita cazare la hotel si a-ti preciza dorintele la receptie

-a comanda mancare la restaurant, spunand la ce esti alergic, ce nu consumi, cum doresti sa fie mancarea (sarata/nesarata, condimentata/necondimentata)

-a calatori, a cere bilet si informatii privind orarul, rutele, statiile.

Pe site-ul prietenos se obtin toate detaliile necesare:

  • Informatii complete despre ILSC
  • Oferta de cursuri limbi straine, aici sunt de mentionat si lectiile de limba romana oferite strainilor
  • Tarife si orar
  • Contact.

Activitatile de predare-invatare sunt axate pe comunicarea pragmatica fiind organizate pe categorii de varsta. Este de precizat faptul ca pentru companii se organizeaza cursuri si pentru angajati, la adresa indicata de acestia. Pe viitor se estimeaza imbogatirea ofertei cu limbi mai putin vorbite si cunoscute. Actualmente, intreaga familie se poate inscrie la cursuri de limbi straine, fiecare conform categoriei sale de varsta si nivelului de cunostinte: parintii si copiii deopotriva. Exista tarife promotionale de la 10 lei ora si programe de vara bine gandite pentru copiii ai caror parinti sunt foarte ocupati. Deviza celor de la institut este ca nu lasa pe nimeni sa-si pirda vara, iar o investitie in comunicare inseamna asigurarea viitorului succes.

In concluzie, cursurile de limbi straine inseamna completarea CV-ului, un salariu mai bun, posibilitati de avansare si satisfactia ca poti vorbi direct cu oamenii a caror tara o vizitezi.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.