Pe unde mai mergem la shopping zilele acestea?

Îmi place să merg la shopping, dar mai ales îmi plac cumpărăturile online. Pentru că este mult mai simplu, nu te mai deranjează nimeni, nu mai stai la cozi interminabile și mai ales nu mai cutreieri orașul în lung și în lat pentru a găsi ceea ce îți dorești.

De aceea, atunci când am avut nevoie de un TV led, am știut exact unde trebuie să merg. La capitolul televizoare led nu stau foarte bine, nu sunt expertă. Însă pe site am găsit toate specificațiile care mă interesau.  Și pentru că televizorul nostru tocmai se stricase, a trebuit să cumpărăm altul nou. Nu puteam sta fără televizor. Fetele își urmăresc serialele preferate de desene animate, soțul trebuia să știe scorul la meciuri, iar eu…recunosc că îmi mai arunc și eu câtedată un ochi la ce se difuzează. Și…aveam nevoie de televizoare ieftine. Nu era momentul să îl schimbăm, dar, așa cum v-am spus, fără televizoare nu se poate.

Pe unde mai mergem la shopping zilele acestea?

La Evomag am găsit oferte foarte bune pentru TV led-ul pe care ne-am decis să îl comandăm. Țin să precizez că au oferte bune la majoritatea tipurilor de televizoare, însă noi am optat pentru un televizor led.

Drept mulțumire pentru că ai comandat de aici, primești cadou serviciul profesional de calibrare culori TV.

De ce să comanzi de pe Evomag?

  • ai opțiunea de a plăti cu cardul în rate
  • beneficiezi de asistență profesională
  • ai livrare gratuită la ușa casei
  • primești garanție 24 de luni.

Fetele au fost foarte încântate de noul televizor, foarte greu am reușit să le luăm telecomanda din mână. Tot ceea ce vedem acum la televizor arată mai bine datorită culorilor și luminozității realiste. Este elegant și rafinat, având un design slim.

Pentru că am fost mulțumită de colaborarea pe partea de televizoare, am decis ca în viitorul apropiat să îmi comand și un laptop i3.

Dacă aveți nevoie de produse la prețuri bune, atunci trebuie să vizitați site-ul Evomag. Aici veți găsi reduceri de până la 55 %, garanții extinse, dar și servicii de testare produs, de instalare software sau de montare componente. 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.