O plimbare în Delta Dunării? Cu siguranță DA!

Vara nu s-a terminat…așa că ce spuneți de o plimbare în Delta Dunării? Un concediu plăcut, relaxat, departe de oboseala și agitația orașului…Nu cred că există cineva care să spună nu, așa este? Eu vă recomand cazare delta dunarii green village, asta dacă vă doriți în Delta Dunării sejur de vis!

Este momentul să ne bucurăm, avem turism Delta Dunării, aceasta fiind o destinație specială prin toate caracteristicile sale. Delta Dunării este una dintre cele mai importante regiuni turistice din Romaânia. Un patrimoniu natural universal!

Pentru un sejur de neuitat, apelăm la stațiuni Delta Dunării, vacanță pe litoral și o evadare în inima Deltei. Minunat, nu-i așa?

O plimbare în Delta Dunării, evadare din oraș și liniște, relaxare!

Descoperi unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării.

Vacanța începe în Murighiol, pentru Delta Dunării sejur minunat. De aici vei ajunge la Green Village Resort, Sfântu Gheorghe. Natura te învăluie în timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți.

Datorită celor 5149 de specii de floră și faună, specialiștii o consideră o adevărată bancă de gene pentru patrimoniul universal. Aici trăiește cea mai mare parte a populației europene de pelican comun (circa 8 000 de exemplare) și pelican cret (circa 200 de exemplare). Pe lângă toate acestea se adaugă peste 1200 de specii de copaci și de plante. Oriunde te uiţi, vezi plutind ostrovi acoperiţi de papură şi de stuf, liane ca în pădurile tropicale, lacuri cu adâncimea tulbure şi suprafeţe pline de nuferi. Bărcile pescarilor agită pelicanii, stolurile cormoranilor şi femelele-maur de pe cuiburile lor.

Este o atmosferă de basm, unde cu siguranță te vei relaxa. Mai ales că în stațiuni Delta Dunării găsești cazare ce acordă atenție la detalii. Nu ai timp să te plictisești aici! În fiecare zi ai parte de activități noi, cu bicicleta sau caiacul.

Bucură-te de turism Delta Dunării și vizitează toate minunile țării noastre! Tu ai fost în Delta Dunării? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.