Cele mai minunate produse, doar la Rosegal le găsim!

În urmă cu o săptămână, am avut parte de un concediu binemeritat. Vreme frumoasă, oameni minunați, locuri superbe! M-am odihnit, m-am relaxat, a fost atât de bine, dar…s-a terminat. Ne-am întors acasă, iar în cutia poștală mă aștepta cuminte…un aviz. Îmi sosiseră produsele de la Rosegal, produsele pe care le așteptam cu nerăbdare, atât eu, cât și fiica mea.

Îți dorești produse de calitate? Vino la Rosegal!

Când am dat comanda, în urmă cu o lună, eram tare nehotărâtă. Până în momentul în care am adăugat această rochiță în coșul de cumpărături, am adăugat și șters destule produse. De ce? Pentru că aici găsești numeroase produse, extrem de drăguțe. Și…bineînțeles că mi-aș fi dorit să iau mult mai multe.

Însă m-am decis la o rochie vintage, frumoasă, cu o lungime până la genunchi. Are un imprimeu minunat floral și un design deosebit. Se închide la spate cu un fermoar, fiind ideală pentru vară. Materialul este bumbac și spandex, mi se pare destul de bun și nu cred că voi transpira în rochie sau mă voi simți incomod cu ea. Mâine vreau să o îmbrac la serviciu, aștept păreri de la voi dacă este potrivită sau nu.

Link rochie aici

Pentru fiica mea, cadoul pe care îl aștepta cu atât de multă nerăbdare, este un spinner cu LED și USB Charging. Isteria cu spinnere și kendama a cuprins-o și pe fiica mea, desigur. Ca orice copil, își dorește să aibă spinnere de diferite mărimi, luminoase, care cântă, și…ea mai știe ce fel de modele mai vrea. Îi luasem deja unul din Drăgaică, pe la jumătatea lui iunie, anul acesta. Însă își dorea foarte mult unul cu luminițe și…l-a primit acum de la Rosegal.

Chic LED Lights Fidget Spinner with USB Charging Bluetooth Speaker PINK

Chic LED Lights Fidget Spinner with USB Charging Bluetooth Speaker PINK

Vă spun sincer că mi-a plăcut și mie, dar și soțului. Ba chiar s-au certat pe el la un moment dat! :))) Este foarte ușor, atât ca greutate, cât și la mânuit. Și, așa cum este precizat pe site, este potrivit și pentru Sofia, micuța de 3 anișori.

Link spinner aici

Vă plac alegerile mele de la Rosegal? Vouă ce produse v-au făcut cu ochiul pe site? Vă spun doar atât: Rosegal are produse foarte faine, am vazut cateva rochite floral print prom dresses super dragute și abia aștept să fac următoarea comandă la ei!

 

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.