Tu ştii cum să întâmpini sezonul nunților?

În curând se va deschide oficial sezonul nunților. Atunci va fi forfotă mare în magazine, fiecare doamnă va fi în căutare de rochii de seara lungi din dantela.

La mine deja s-au anunțat două nunți până în vară. Şi cum nu mă pot îmbrăca cu aceeaşi ținută la ambele nunți, am nevoie de două rochițe. Sincer…nu aşteptam să se deschidă sezonul nunților. Am nevoie de bani pentru ținute, pentru dar şi pentru celelalte cheltuieli pe care le implică cum ar fi benzina. Dar şi de timp…mult timp pentru a umbla prin magazine, pentru a proba, pentru a compara. Ceea ce nu prea am..la capitolul timp stau atât de rău 🙁

De aceea, vă propun să întâmpinăm sezonul nunților împreună cu Dyfashion.ro

De ce vă recomand un magazin online? Pentru că așa rezolvi problema cu timpul. Este un magazin deschis non-stop. Deci dacă toată ziua nu ai timp să alergi prin magazine, seara, după ce ajungi acasă de la servici, obosit, stresat, faci o baie relaxantă, mănânci și te așezi comod în pat. Îți iei laptopul și începi căutările. Simplu, nu? Și foarte comod. Și…scapi de privirile acre și plictisite ale vânzătoarelor, de corvoada probelor…Numai la probat pierzi jumătate de zi. Vă zic eu…anul trecut am avut nuntă la cumnata și am alergat tot orașul căutând o rochie…

De aceea îmi place să aleg să cumpăr haine online. Stocurile, diversitatea, discounturile sunt doar câteva dintre motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane își cumpără haine online. Aceasta…și prețurile accesibile pentru toată lumea.

sezonul nunților

La Dyfashion.ro ai transport gratuit la comenzi de peste 300 Lei și 14 zile de returnare, dacă nu ești mulțumit de produs. De asemenea dacă nu ți se potrivește produsul, îl poți schimba gratuit, fără alte costuri suplimentare.

Online e mult mai ușor!

Majoritatea doamnelor sunt la curent cu noutățile din magazinele online, așteptând reducerile și discounturile. Prețurile sunt mult mai mici decât în magazine, pentru că adaosul comercial este mai mic. Gândiți-vă că un magazin fizic are de plătit utilități lunare, cum ar fi lumină, gaze, apă, dar și chirie. Pe când magazinele online nu au aceste cheltuieli lunare, de aceea își permit să pună adaosuri mai mici, astfel încât toată lumea să își permită să cumpere. Toate podusele le găsiți pe stoc, doar la un click distanță. Livrarea se face prin curier rapid și în maxim 48 de ore aveți comanda acasă. Simplu și rapid, nu?

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.