Tu știi cum să îngrijești pielea bebelușului tău?

Pielea bebeluşului tău este fină şi hidratată, dar trebuie să ai grijă de ea. O menții netedă doar folosind produsele potrivite şi un ritual de îngrijire adecvat. Reține! O rutină corectă de îngrijire este necesară pentru a îţi proteja bebeluşul în cea mai vulnerabilă perioadă din viaţa lui.

Ai grijă de pielea bebelușului tău, folosind doar produsele adecvate!

Bebelușul tău este tot ceea ce contează, nu-i așa? De aceea, pielea lui merită toată atenția și dragostea ta. Nu trebuie neglijată! Cu o loțiune delicată de spălat reușești să o răsfeți așa cum merită.

Și pentru că bebelușii iubesc băița, aceasta trebuie efectuată în fiecare seară. Un bebe curat doarme mult mai bine noaptea. Produsele de baie curăță delicat pielea bebelului tău. O băiță plină cu spumă îl relaxează și îl îndeamnă la joacă.

Pielea unui bebeluș este atât de catifelată, dar și extrem de sensibilă. Pentru că pielea sa este de cinci ori mai subţire faţă de pielea unui adult, fiecare senzaţie de atingere este simţită mult mai intens. Atingerile mămicii îl calmează, întărind relația de iubire care există între voi. Va simți că mami îl iubește și îl răsfață cu fiecare masaj liniștitor pe care i-l faci. Cu fiecare atingere delicată.

Deși pielea nou-născuţilor are o barieră de protecţie, aceasta dispare pe parcurs.De aceea este nevoie de o îngrijire mult mai mare și mult mai specială pentru a hidrata pielea sensibilă a bebelușilor. Trebuie să folosești acele creme în care ai foarte mare încredere. Gândește-te la pielea ta! Nu îți cumperi decât produsele cu care te-ai obișnuit, atât tu, cât și pielea ta. La fel este și cu bebelușul tău. Îi oferi tot ce este mai bun. Vei folosi numai acele produse de care știi că sunt cele mai bune!

Orice mămică caută ce este mai bun pentru pruncul ei, de aceea aceste produse de îngrijire sunt cele mai importante! Tu cu ce produse îi îngrijești pielea puiului tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.