Dove, săpunul de care m-am îndrăgostit

De la un timp folosesc săpunul Dove. Îmi place tare mult, lasă pielea netedă și catifelată, iar fetele îl adoră. Ante îmi spune mereu că îi place tare mult cum miroase, îi vine să îl mănânce. Specialiștii spun că trebuie folosit un săpun care aduce un plus de hidratare pielii tale. De aceea, Dove este preferatul meu. Hrănește pielea în profunzime, are grijă de ea atunci când este folosit cu regularitate.

Dove, săpunul pe care pielea mea îl iubește

Săpunul Dove nu distruge bariera naturală a pielii și nici PH-ul, ci are grijă de pielea mea, o face mai catifelată, mai frumoasă.

După cum bine știți, secretul unei pieli frumoase este hidratarea. Iar dacă vreți părerea mea, niciun alt săpun nu hidratează pielea mai bine decat Dove. Oare de ce? Pentru că așa cum spun specialiștii, Dove nu este un simplu săpun, ci un săpun-cremă de înfrumuseţare. În timp ce săpunurile obişnuite pot duce la pierderea nutrienţilor esenţiali din piele, săpunul cremă Dove are un PH neutru și o formulă delicată. Având acestea proprietăți, el curăță blând, menținând bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o împotriva deshidratării.

Mulțumită formulei cu ¼ cremă hidratantă, care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, cu săpunul-cremă Dove îţi simţi pielea fină, catifelată şi luminoasă. Este denumit săpun-cremă de înfrumuseţare și pe bună dreptate. De când l-am descoperit, pielea mea este foarte încântată, se simte răsfățată. Acest săpun cremos, hidratant, catifelat este considerat o bijuterie, pielea ta este atât de parfumată.

Și pentru că o femeie este cu atât mai frumoasă cu cât se îngrijește mai mult și are mai multă încredere în ea, are nevoie de un adevărat ritual de îngrijire, de curățare, de hidratare. Pentru Dove, fiecare centrimetru al corpului nostru merită multă iubire, tot răsfățul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.