Zâmbetul vostru, o îmbrățişare şi un pupic

Astăzi m-ați trezit din somn cu o îmbrățişare şi un pupic. Un zâmbet mi-a luminat fața. Sunt fericită când mânuțele voastre mă prind de gât şi nu vor să îmi mai dea drumul.

Dacă în urmă cu ceva ani, mă trezeam când aveam eu chef, acum voi sunteți ceasul meu deşteptător. M-ați îmbrățişat şi mi-ați spus că vă este foame. A trebuit să mă dau jos din pat…E sâmbătă, aş mai fi lenevit şi eu puțin, dar…nu mai pot. Voi sunteți mai importante.

După ce ați mâncat, m-ați întrebat ce facem astăzi. E frumos afară…am decis să vă scot la o plimbare puțin mai târziu…Ştiu că vă era dor…Abia aşteptați să vină primăvara, să vă revedeți prietenii la joacă. Toboganul, leagănul, balansoarele…vă aşteaptă cu drag în parc.

O îmbrățişare, un pupic, un zâmbet este tot ceea ce contează

Totul este mai frumos de când vă am pe voi. Viața este mai frumoasă, casa este mai caldă. Mi-ați înfrumusețat zilele, nopțile, întreaga viață.

Când somnul vă prinde în mrejele sale sunteți precum doi îngeraşi, îmbrățişate. Îmi tresaltă inima de fericire când văd câtă iubire este între voi. Când vă întoarceți acasă după o zi de şcoală sau de cămin şi vă aruncați una în brațele celeilalte, sunt mândră de cum ați crescut. Când vă ajutați la diverse activități, sunt atât de fericită. Realizez că sunteți două surori care se iubesc enorm. Este tot ce mi-am dorit. Este tot ce îmi doresc…să fiți sănătoase şi să vă iubiți mult.

Avere…bani…maşini?? Nu sunt acestea cele mai importante în viață. Adevărata bogăție sunteți voi, fetele mele dragi! Nu contează toți banii din lume, dragostea, fericirea pe care voi o transmiteți sunt cele mai importante. Gingăşia voastră, frumusețea voastră, sentimentul de mândrie şi de fericire pe care mi-l transmiteți…este tot ceea ce contează. Vă iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.