Unde petrecem o vacanță de vis?

Perioada concediilor se apropie, o vacanță de vis pe care ți-ai dorit-o este atât de aproape. Dar care este locația pe care ar trebui să o alegem? De unde știm că va fi chiar de vis?

o vacanță de vis

Ne dorim o vacanță de vis, o adevărată relaxare și plăcere

Ikaturism te trimite într-o vacanta de vis in Thailanda. De ce Thailanda? Thailanda este una dintre cele mai renumite țări din Asia. Este o țară minunată, cu o cultură total diferită față de a noastră. O țară care merită vizitată și înțeleasă.

Bucătăria thailandeza este plină de delicatese, ce sunt caracterizate de patru gusturi fundamentale: dulce, acru, sărat și piperat. Cu siguranță un sejur în Thailanda te va face să descoperi deliciile pregătite aici.

De ce ar trebui să alegi o vacanță în Thailanda? Câteva motive pe care ți le pot spune sunt: peisaje uluitoare, plajele cu nisip alb, scăldate de ape turcoaz, bungalow-uri pe plajă. Te poți plimba prin jungla stufoasă și vei putea gusta delicioasa mâncare thailandeză de care îți spuneam mai sus.

La Ikaturism vei descoperi sejururi pentru 7 zile sau chiar 10 zile, la prețuri extrem de bune. Majoritatea hotelurilor la care sunt ofertele de nerefuzat sunt de 4 stele, cu mic dejun inclus.

Pattaya – confort, relaxare, vacanța ideală

Una dintre cele mai cunoscute și aglomerate localități turistice, vizitată în special pontru cei care doresc să aibă la îndemână tot confortul este Pattaya. Puteți vizita aici Parcul Suan Chaloemphrakiat. Acesta este împânzit de alei șerpuite, cu o mulțime de grădini extrem de frumoase și îngrijite. Este destinația ideală pentru persoanele care doresc să petreacă câteva momente de liniște.

Copilașii se pot distra la Grădina Zoologică de tigri din Sriracha. Grădina Zoologică se află la o distanță de numai 30 de minute de mers cu mașina, reprezentând casa a 200 de tigri bengalezi și peste 100 000 de crocodili.

Dar distracția adevărată o veți întâlni abia la Parcul acvatic Pattaya. Parcul este aflat în apropierea plajei Jomtien, fiind un complex de bazine numeroase,  care are și patru tobogane uriașe.

Nu este singura locație turistică interesantă. Găsiți la Ikaturism oferte către Krabi, Koh Samui, Phi Phi și multe alte nume despre care sigur nu ai auzit niciodată. Dar imaginile pe care le vei vedea pe site-ul Ikaturism, precum și prețurile mai mult decât bune, te vor face să îți dorești ceva nou. Să încerci o locație recomandată de un site de turism, al cărui singur scop este ca tu să te distrezi și să ai o vacanță de vis în Thailanda.

Dacă însă nu îți face cu ochiul nici una dintre vacanțele cu plecări fixe, poți cere o ofertă personalizată pentru vacanța ta! Ți se vor oferi cele mai bune variante existente în momentul cererii tale. Poți primi consiliere în privința alegerii destinației, precum și informațiile utile despre zona pe care dorești să o vizitezi. Ai cele mai bune tarife cu taxe de transport incluse, fără să apară pe parcurs alte costuri ascunse, dar și asistență pe parcursul întregii tale vacanțe.

Așa că, de ce să pleci în necunoscut, când poți alege să ai alături Ikaturism?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.