Spider-man 2, recomandarea pentru duminică!

Astăzi este ziua în care mă odihnesc, mă relaxez…este duminică. Mi-am propus să termin o carte de citit, nu mai am decât vreo 40 de pagini și să mă uit la un film. Filmul la care m-am oprit se numește Spider-man 2 și, deși este din 2004 nu l-am văzut până acum. Pe primul l-am văzut, mi-a plăcut!

Duminică, zi de relaxare și vizionare de filme

Așa cum Dumnezeu a lăsat ca ziua aceasta să fie cea în care ne odihnim, la fel îmi doresc și eu să nu fac nimic. Și când spun nimic…nu mă refer la a fi lângă fete, a le da să mănânce sau a mă juca cu ele. Nuuu…astea trebuiesc făcute oricum, în fiecare zi. Însă astăzi nu vreau să spăl vase, nu vreau să gătesc…dacă ar fi cald afară, m-aș plimba. Însă pentru că nu supot frigul, stau acasă la căldurică și mă uit la televizor.

Omul Păianjen, un personaj complex

duminică

Am fost atacat de soartă. Sunt prizonierul ei. Un prizonier al propriei mele conștiințe. Iubirea pentru fata cu care doresc să fiu pentru totdeauna este închisă în mine. Cu mine, ea este întotdeauna în pericol în fața celor care luptă împotriva mea. Fără ea, călătoresc pe un drum părăsit. Povestea mea va fi mereu despre pierderea acestei fete… și mă întreb în fiecare zi cât timp mai pot îndura această singuratate?” – Spider-Man.

Continuarea primului Spider-man începe la doi ani de când Peter o părăsește pe iubita sa, Mary Jane pentru a deveni Omul Păianjen. El face eforturi uriașe pentru a echilibra dubla sa identitate ca eroul Omul Păianjen și Peter studentul. Se confruntă cu noi provocări, încercând să facă față darului său, puterilor pe care le are. Personajul negativ, Doctor Octopus pune în pericol viața sa, dar și relațiile sale cele mai dragi.

Filmul a primit Premiul Oscar în anul 2005 pentru cele mai bune efecte vizuale, dar și două nominalizări, pentru cel mai bun mixaj de sunet și cel mai bun montaj de sunet. Pentru cei care nu l-au văzut, este un film care merită. Efectele vizuale chiar sunt deosebite, iar Spider Man este din ce în ce mai drăguț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.