Cel mai dezvoltat studio de videochat din București

Activitatea de videochat a devenit legală în România, fiind vorba despre o creație si o interpretare artistică transmisă către distribuitori. Majoritatea studiourilor care se prezintă ca fiind vechi în domeniu și cu o experiență de cel puțin 10 ani, sunt înființate cu nu mai mult de 1 an, 2 ani în urmă. De ce? Simplu, dai bine dacă ai experiență și ești vechi nu?

Cum să faci parte dintr-un dezvoltat studio de videochat?

Livestudio este un proiect demarat în anul 2009, care își propune să susțină și să întărească un business în domeniu sănătos și dezvoltat în siguranță. Livestudio este cel mai dezvoltat studio de videochat din București. Livestudio înseamnă profesionalism, legalitate, corectitudine și nu în ultimul rând o echipă numeroasă de modele și staff aferent desfășurării activității de videochat în condiții optime. Vechimea i-a ajutat să aleagă întotdeauna cele mai profitabile siteuri din domeniu.

Ce oferă Livestudio?

Profesionalism și seriozitate. Nevoia de a supraviețui pe o piață mereu în schimbare, unde tot ceea ce este nou astăzi mâine este vechi. Aceasta face ca acest studio să fie format din profesioniști, reușind să cunoască tot ce înseamnă videochat. La acestea, se adaugă și respectul față de modele, plăți corecte și la timp, fair-play și devotament față de muncă.

Concursuri cu premii consistente. Livestudio organizează permanent concursuri pe care le poți caștiga oricând. Livestudio nu premiază numai modelele care caștigă cel mai mult, aici toată lumea este egală și toate modelele au o șansă de caștig.

Salariu garantat și bonusuri. Livestudio oferă un salariu garantat de până la 4500 lei, pe o perioadă de 3 luni. Asta ar însemna un venit de minim 1000 EURO garantat! Tu trebuie să cunoști o limbă straină și săvVrei să devii un model exemplar! Să fii serioasă si devotată Livestudio, și vei fi răsplătită cu un salariu fix și un training intensiv.

Teambuilding și socializare. Livestudio organizează ocazional petreceri, ieșiri în aer liber, la mare sau la munte în funcție de sezon. Este important pentru ei să fie aproape de modele și să le răsplătească fidelitatea. Livestudio nu scapă nici o ocazie de a petrece alături de modelele sale.

Dacă aștepți respect, aici sigur îl vei găsi

Este important să te simți respectat la locul de muncă, să faci cu plăcere ceea ce faci, astfel vin și beneficiile. Ai nevoie nu doar de un aspect fizic atrăgător, ci și de seriozitate, de naturalețea de a te face plăcută atunci când comunici cu alte persoane. Experiența nu este neapărată, pentru că daca îți place ceea ce faci, sigur vei învăța foarte repede și vei face progrese rapide. Beneficiezi de nenumărate bonusuri de angajare, bonusuri de bun-venit, astfel încât să te simți dorită la locul de muncă. De asemenea, beneficiezi de reclamă, training și promovare, ceea ce te va urca în meseria.

Dacă îți dorești să lucrezi ca model, asigură-te că te angajezi la cei mai buni în domeniu!

4 comentarii


 1. Cele mai bune studiouri de videochat sunt constiente de importanta avantajelor pe care le ofera, mai ales ca asa pot atrage mai multe angajate, asa cum se intampla si in cazul celor din alte domenii.

  Răspunde

 2. Respectul, mediul de lucru si echipa sunt cele mai importante lucruri de la locul de munca. Nu poti avea rezulatate bune daca nu reusesti sa te acomodezi si sa te poti baza pe suportul neconditionat al membrilor, indiferent daca luzrezi in videochat sau in alta industrie.

  Răspunde

 3. Este usor sa verifici cat de adevarate sunt informatiile publicate de studioul la care vrei sa te angajezi, mai ales ca informatia se afla la tot pasul. Ca si incepatoare, cel mai bine este sa lucrezi cu o echipa profesionista.

  Răspunde

 4. Videochatul este cel mai interpretat domeniu de activitate, insa un astfel de articol cred ca ajuta ca persoanele care vor sa se angajeze in domeniu sa vada faptul ca in cadrul unui studio vei regasi aceleasi lucruri ca in orice alta firma, insa avantajul il reprezinta veniturile considerabile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.