Femeia trebuie pretuita, nu batuta sau umilita

Femeia este ca o floare. Toate florile sunt frumoase, dar fiecare in felul ei. Barbatul trebuie sa se aplece sa o culeaga, sa ii arate eleganta, pretuire. Numai atunci floarea isi va arata si mirosul, dar si calitatile ascunse. Pentru ca astfel tu ai stiut sa rascolesti adancurile si ai reusit sa faci din ea ceea ce nu stia ca este.

Femeia

Femeia trebuie pretuita!

Vezi atat de multe cazuri de femei batute, umilite, tratate precum sclavele. Barbatul uita ca a promis in fata lui Dumnezeu ca o va respecta si o va iubi pana cand moartea ii va desparti. Si sincer…nu le inteleg pe acele femei care realizeaza ca sunt tratate ca niste carpe,insa stau in continuare in umilinta. Nimeni nu merita sa duca o viata atat de grea. Si-asa viata este grea, cu boli si atat de multe neajunsuri…de ce sa o amarasti si mai mult?

Dragi barbati, pretuiti-va sotiile la fel de mult cum va pretuiti mamele! Ele sunt cele care va poarta pruncii in pantece, se chinuie cu durerile nasterii fara sa se planga! Tratati femeile ca pe niste flori si incercati sa nu le loviti nici macar cu o floare! Femeia se iubeste, nu se loveste!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.