Cauți un meniu bun? Ai livrare mâncare raw vegan în București

Dacă încerci să faci trecerea la dieta vegan, nu trebuie să consumi o salată de crudități sau un fruct. Pentru a mânca sănătos este suficient să înlocuiești laptele de vacă cu lapte de orez sau de soia, legumele în loc de carne…

În ziua de astăzi, persoanele vegetariene au o gamă largă de mâncăruri din care pot alege. De obicei, poți cumpăra mâncăruri strict vegetariene de la magazine cu produse naturale și biologice, dar și de la alimentări obișnuite sau supermarket-uri unde se găsesc produse delicioase, de post și/sau biologice.

Bistro Raw Vegan îți sare în ajutor cu meniuri delicioase

Bistro Raw Vegan nu este doar un nume, ci este un loc cu suflet, cu o poveste. Pare extrem de simplă pentru unii, însă de o importanță deosebită pentru acest bistro.

Cui nu îi place lasagna? Yammyyy…este atât de delicioasă. Însă pentru cei care nu știu, aceasta se găsește și în meniul vegan. Aceasta are în compoziție dovlecel, roşie, germeni, pesto, caju, măsline kalamata, ciuperci marinate, sare de himalaya. Cred că nu există persoană care să nu deguste cu plăcere o lasagna delicioasă…Dacă locuiți în București, trebuie să știți că Bistro Raw Vegan face și livrări la domiciliu.

vegan

Dai o petrecere și majoritatea invitaților sunt vegetarieni? Nici o problemă, Bisto Raw Vegan ți-a pregătit un platou raw, care va fi extrem de apreciat de către musafiri. Ce include? Sushi cu bulgur, “icre“ cu sfeclă şi cânepă decorticată, humus, pastă de măsline, tabbouleh, măsline Kalamata, lipie, rulouri dovlecel, sare de himalaya…numai delicatese.

BRW 8

Meniuri strict vegetariene,  delicioase, pot fi preparate cu mâncăruri ce se găsesc în orice supermarket. Pentru aceia dintre noi care nu au timp sau înclinația să gătească, au la dispoziție un număr din ce în ce mai mare de mâncăruri vegetariene. Devenind mai conștienți de ce mănâncă și începând să încerce noi mâncăruri și rețete, mulți oameni descoperă că au o dietă mai diversificată după ce devin vegetarieni.

O mâncare sănătoasă

Este foarte ușor să avem un regim bogat în proteine, dar fără să mâncam carne. Beneficiind și de avantajul de a ne feri de bolile cauzate de dietele bogate în grăsimi, cu ar fi bolile de inimă și cancerul, regimul vegetarian este de departe alternativa cea mai bună.

Chinezii mănâncă puține lactate și puține produse bogate în calciu. Cu toate acestea, ei suferă mult mai puțin de osteoporoză decât vesticii. Explicația? Proteinele de origine animală consumate în exces duc la eliminarea calciului din corp.

Tot mai mulți oameni se îndreaptă către un stil de viață fără carne. Se zice că alimentația vegetariană te scapă de stres și te face mai sănătos și mai fericit.

Atunci când treci la alimentația vegetariană, ai tendința de a consuma aceleași cantități de mâncare ca și înainte. Problema este însă, că te vei simți de multe ori flămând sau nesătul. Acest lucru pentru că mâncarea vegetariană nu este atât de sățioasă ca cea care conține carne. De aceea, trebuie să te pregătești să mărești porțiile.

Sper că v-am fost de folos, și ori e câte ori aveți nevoie de un meniu vegan să știți unde să apelați. La adresa Theodor Aman Pictor Nr. 19, Sector 1, București, număr de telefon 0726 605 501.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.