O luna a cadourilor, o luna a zambetului si bucuriei

Intotdeauna am iubit luna decembrie, luna cadourilor. In aceasta luna este mult mai usor sa aduci un zambet pe buzele cuiva. Chiar daca nu cunosti acea persoana…

Luna cadourilor…cea mai frumoasa din an

Este luna bucuriei, a fericirii. Este luna in care primesti si daruiesti. Mos Craciun vine la toata lumea, incarcat cu cadouri…mai mici sau mai mari.

Impodobim bradutul, ascultand colindele de Craciun. Imi place aceasta perioada…intreaga familie se reuneste. Este vremea bucuriei, a fericirii.

Ascultam glasurile de privighetoare ale colindatorilor. Il asteptam cu drag pe mosul, ascultam povestile pline de bucurie ale copiilor.

Admiram natura alba, acoperita cu un omat stralucitor. Fetelor mele le place zapada, le place sa faca bulgari si sa se bata cu zapada. Sau sa faca ingerasi in zapada. Iar omul de zapada este prezent in fiecare an cu noi. Saniuta este un mijloc de transport haios, foarte amuzant…

Cred ca, cu totii iubim aceasta luna. Este luna in care ne bucuram mai mult de dragostea celor din jur. Daruim cadouri, si o data cu ele zambete, fericire, bucurie.

Voua va place aceasta luna…ultima din an?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.