Singur acasa, filmul pe care il astept de Craciun!

Singur acasa este filmul care imi place cel mai mult in aceasta perioada. Ma amuza teribil, imi plac aventurile micutului Kevin. Desi primul Singur acasa imi place cel mai mult, ma uit cu drag si la celelalte.

Spiritul Craciunului in filmul Singur acasa!

Numerosa familieMcCallister a micutului Kevin, de numai 8 ani – parinti, unchi, frati, surori si veri pleaca cu mic cu mare. Unde? Sa petreaca sarbatorile Craciunului in strainatate, la Paris. Insa Kevin este uitat acasa.

Cu toate astea, baiatul nu se plictiseste deloc. Asta pentru ca doi hoti planuiesc sa jefuiasca locuinta, crezand ca nu este nimeni acasa. Insa dau de curajosul si inteligentul Kevin, care recurge la tot felul de capcane pentru a-si apara casa…

Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din cate am vazut vreodata.

Inainte de Singur acasa, Macauley Culkin mai jucase in filmul Uncle Buck. Acum a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedeta platita cu zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Si in ziua de astazi, aceste comedii continua sa figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari incasari în box-office-ul mondial. Dragalasul si micutul erou, Kevin McCallister, este adorat de toti copiii din lume.

„Aceste filme sunt despre raii care o incaseaza de la un pusti”, spunea Joe Pesci, interpretul banditului Harry. „Toti copilasii vor sa fie Kevin, sa ii bata pe hoti.

Voua va place Singur acasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.