Este atat de greu sa fii mama…

A fi mama…ce este mai important decat a iti tine puiul la piept, a il desmierda si a il saruta de milioane de ori? Nimic…parerea mea. Un copil este singurul din lume care iti alina inima trista, care iti readuce zambetul pe fata atunci cand sunt doar nori de furtuna in jur. A avea un copil este tot ce conteaza! A avea un suflet care sa iti aline batranetile este minunat!

Mama

A fii mama este cel mai frumos!

Dar cat de greu este…in acelasi timp. Sa nu gresesti! Sa fii tot timpul atenta la micile detalii! Sa stii exact ce este bine pentru a il educa frumos!

Dar…ce faci cand iti dai seama cat de sensibil este copilul tau? Cand vezi ca este atat de usor de influentat de cei din jur?

Incerci sa ii arati cat este el de important! Ca este unic…ca fiecare suntem unici in felul nostru. Ca el trebuie sa ia de la fiecare un lucru bun, dar ca este capabil sa gandeasca si el singur!

Stii sigur ca trebuie sa reuseasca sa gandeasca singur, sa inteleaga ca nu toata lumea ii vrea binele. Sper sa inteleaga si fiica mea ca are personalitatea ei, ambitia ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.