Dincolo de aparente – merita sa citesti, daca iti place D. Steel

Nu am mai reusit de mult sa citesc o carte, desi „Dincolo de aparente” am inceput-o de ceva vreme. In sfarsit am terminat-o si mi-a placut. Mie imi plac cartile lui Danielle Steel, se termina cu happy-end, sunt romantice, de dragoste, siropoase. Imi plac cartile happy!

aparente

Dincolo de aparente – o mama disperata, care lupta sa isi salveze fiul

Cartea este despre curajul unei mame, teroarea unei familii si triumful dragostei. Ramasa vaduva, Fernanda Barnes afla cu stupoare ca, dupa moartea sotului sau, a ramas cu un munte de datorii pe care nu le poate plati. Desi nu stie ce va urma, incearca sa mearga mai departe. Insa nu se asteapta ca o tragedie mai mare sa i se poata intampla. Rapirea fiului sau, Sam, ii zguduie familia din temelii. Acesta este rapit de catre Peter Morgan, abia iesit din inchisoare, la cererea unui mogul, fata de care avea anumite datorii de platit. Rascumpararea este nici mai mult nici mai putin de o suta de milioane de dolari,  bani pe care Fernanda nu ii are.

In acest moment apare in viata Fernandei detectivul Ted Lee, un om in slujba dreptatii, pentru care meseria sa era cea mai importanta. Ted incearca sa salveze familia Fernandei de la o soarta cumplita, dovedindu-se barbatul care ii va oferi o noua sansa la fericire.

Desi nu mai am atat de mult timp liber ca inainte, incerc sa citesc macar cateva pagini inainte de culcare. Nu reusesc sa citesc foarte multe carti, uneori doar una pe luna, dar imi place sa citesc. Si sper sa imi fac timp si de acum inainte pentru citit.

Voi ati citit aceasta carte? Va plac cartile romantice, de dragoste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.