Nico, o voce minunata, calda, duioasa

In seara asta mi-am amintit de Nico si de vocea ei superba. A castigat editia din seara aceasta la „Te cunosc de undeva”, iar vocea ei…mi-a facut pielea de gaina. Deci a cantat in seara asta atat de minunat, incat mi-au dat lacrimile.

Nico

Nico – un glas de privighetoare

In seara asta, Nico s-a transformat in Lara Fabian si a cantat „Je suis malade”. A fost atat de buna in interpretare incat a castigat detasat in fata colegilor de competitie. Dar nu numai juriul a apreciat-o, ci chiar colegii ei. Cred ca toti i-au acordat cele 5 puncte.

Oricum si eu cred ca merita sa castige, avand in vedere cat de tare m-a emotionat interpretarea ei. Foarte frumos! O voce de aur! Ar trebui sa ne mandrim, inca mai avem cantareti si artisti care stiu sa cante, sa joace, sa danseze.

Nico este una dintre cele mai bune cantarete din Romania, atragand publicul prin talent, avand numerosi fani. Si-a facut o cariera in muzica, avand o voce buna si castigand numeroase premii.

A fascinate prin simplitatea si talentul ei, a castigat atat publicul din tara cat si din strainatate, deoarece muzica a insemnat intotdeauna foarte mult pentru ea.

Mie imi place de Nico, vocea ei, felul cum transmite. Voua va place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.