De ce trebuie sa folosesti o crema de maini?

Sezonul rece a sosit, iar acum cel mai important este sa protejezi mâinile pe cat de mult posibil, folosind o crema adecvata. Pielea mâinilor este cea mai afectată acum, fiind un pic aspră din cauza expunerilor la frig.

crema

sursa foto: andreearaicu.ro

Crema de mâini este de preferat să se aplice imediat dupa duș. De ce? Pentru că atunci porii pot absorbi cel mai bine substantele nutritive. Aplicarea cât mai frecventă a acesteia asigură o piele catifelată, suplă și mereu tânără. Este de preferat să se evite cremele parfumate, care, deși sunt tentante, conțin derivați alcoolici care pot înrăutăți situația.

Folosiți o cremă de mâini hidratantă pentru o piele catifelată!

„Crema hidratantă este cea care va împiedica evaporarea apei şi îţi va menţine mâinile moi şi catifelate”, spune dermatologul Amz Wechsler. Așadar, începe să te hidratezi înainte să apară problemele!

De ce? Pentru că mâinile tale sunt importante. Trebuie sa acorzi o foarte mare atenție acestora. Daca nu vrei sa ai mâini crăpate sau uscate, atunci nu trebuie sa le neglijezi. Ai nevoie de o cremă bună!

Specialiştii sugerează păstrarea unei creme hidratante mereu la îndemână, atât acasă, cât şi în poşetă sau în sertarul de la serviciu. Aminteşte-ţi ca atunci când îţi masezi mâinile să iei în considerare şi hidratarea unghiilor, precum şi a cuticulelor. La fel ca pielea mâinilor, şi ele pot deveni uscate.

Voi ce cremă de mâini folosiți? Cat de des o aplicați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.