Hercules, un film ce merita urmarit!

Deși mă uit destul de rar la TV, aseară am urmărit un film care m-a impresionat. Este vorba de Hercules.

Film

Un film impresionant, pe care l-aș mai urmări încă o dată!

Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Împreuna cu cinci camarazi devotați, el pornește spre vechea Grecie. Își pune în slujba celor bogați serviciile și se folosește de reputația sa legendară pentru a-și intimida dușmanii. Însă când mărinimosul conducător al Traciei și fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic și înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe și dreptatea să iasă la iveală… El trebuie să redevină eroul de altădată… Trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… Trebuie să fie Hercule.

Hercules este intens, este interpretat corect, condimentat cu lupte spectaculoase şi câteva întorsături de situaţie care îl fac să nu fie atât de previzibil precum ne-am aşteptat.

Dwayne Johnson îl interpretează extrem de convingător pe semizeu. De data aceasta el este un mercenar care, pentru suma potrivită de bani şi pentru o cauză nobilă, îşi împrumută forţa extraordinară regilor şi micilor nobili din jurul Greciei.

Filmul are tot ce îi trebuie pentru a-şi ţine spectatorii atenţi în timpul celor 100 de minute. Scenariul atinge şi subiecte precum datorie, ambiţie, devotament, onoare, dar şi iertare, prin urmare oferă mai mult decât lupte spectaculoase cu monştri.

Sfatul meu este ca acest film merită vizionat. Efectele sunt minunate, iar puterea lui Hercule sunt de necrezut! Voi l-ați văzut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.