Ce spun astrele astazi? Cum va fi ziua voastra?

Oare ce spun astrele astazi? Cum va fi ziua? Va merge totul ca pe roate sau mai bine ne inchidem in casa?Haideti sa vedem!

Astrele sunt favorabile?

BERBEC
S-ar parea ca nu aveti niciun moment de ragaz. Sunteti foarte ocupat, dar gratie imaginatiei si ingeniozitatii de care dati dovada reusiti sa realizati tot ce v-ati propus. Seara este posibil sa fiti extrem de obosit, insa va fi o bucurie sa vedeti ca partenerul de viata va sustine, va este alaturi.

TAUR
Astazi aveti sanse foarte mari sa depasiti cu usurinta orice dificultate. Asadar, este o zi foarte buna pentru examene, lucrari artistice si proiecte. In ce privestr relatiile sentimentale, acestea sunt excelente. Va trebui insa sa acordati mai multa atentie celor mici.

GEMENI
Astazi sunteti decis sa porniti o afacere, dar nu va ajung bani. Cu putin noroc, aveti sanse sa obtineti suma necesara. Dupa-amiaza eate posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental. Un sfat: evitati calatoriile lungi.

RAC
Aveti posibilitatea de a va face planuri de viitor si sa va afirmati pe plan social. Astazi dati dovada de sensibilitate, simtindu-va foarte bine in compania prietenilor si a persoanei iubite. De retinut: nu luati decizii importante in graba!

LEU
Dimineata sunteti cam visator, astfel incat exista posibilitatea de a neglija probleme importante. Nu incepeti activitati noi, pentru ca exista riscul sa luati decizii neinspirate. Este necesar sa va ganditi de doua ori inainte de a actiona si nu refuzati sprijinul unei persoane mai in varsta din familie.

Pana aici totul in regula, oare cum o fi mai departe?

FECIOARA
Astazi  va este apreciata creativitatea. Ar fi bine sa o folositi pentru a va rezolva problemele de serviciu si de afaceri. Trebuie sa tineti seama de sfaturile unei rude, mai ales in chestiuni financiare. Asteptati-va sa primiti vizita unor prieteni de familie.

BALANTA
Aveti probleme de comunicare, de aceea este mai bine sa amanati intalnirile de afaceri. Evitati riscurile, pentru ca s-ar putea sa nu mizati corect. Insa aveti nevoie de relaxare. Asadar,daca aveti ocazia, mergeti in vizita. Seara ar fi indicat sa va dedicati unui hobby creativ.

SCORPION
Aveti succes in activitatile casnice, dar si in societate. Partenerul de viata, dar si colegii va apreciaza ideile. Astazi aveti o deosebita capacitate de comunicare, rezolvand cu usurinta toate problemele. Puteti sa faceti planuri de viitor, dar evitati orice speculatie!

SAGETATOR
Capacitatea creativa deosebita va indeamna sa incepeti o activitate noua. Puteti avea succes pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila exprimarii artistice. Va sfatuim sa nu neglijati odihna si sa fiti mai atent cu persoana iubita.

CAPRICORN
Dimineata sunteti mai sensibil decat de obicei si s-ar putea sa aveti probleme in relatiile cu anturajul. Va recomandam sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa nu promiteti nimic, daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant. Puteti sa va ascultati intuitia.

VARSATOR
Pot interveni schimbari importante, care va ofera o multime de satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si creativitatea iesita din comun va ajuta sa aveti succes pe plan social. Dupa-amiaza sunteti nevoit sa luati o hotarare serioasa in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Puteti sa va ascultati intuitia.

PESTI
Dimineata sunteti plin de optimism si aveti o imaginatie debordanta. Inclinatiile artistice va ajuta sa va afirmati in societate. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, dispusa sa va sprijine. Seara este posibil sa suferiti o dezamagire sentimentala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.