Serialul CSI:New York, un serial captivant

Ador serialul CSI: New York – Criminalistii, care are in centru o echipa de detectivi criminalisti. Acestia folosesc cea mai evoluata tehnologie pentru a aduna probe si a rezolva cazuri foarte dificile in metropola New York.

Serialul

Serialul CSI:New York,un serial care te prinde

Echipa CSI (Crime Scene Investigation) din New York se confrunta cu situatii si cazuri distincte de cele ale echipelor din Vegas sau Miami, dar membrii sai sunt insufletiti de aceeasi hotarare nestramutata de afla adevarul.

CSI: NY este a treia in ordine cronologica a seriei CSI: Ancheta la locul crimei (Crime Scene Investigation). Trateaza un subiect nu chiar nou pentru telespectatori: investigatori legisti care, cu ajutorul tehnologiei avansate, rezolva crimele din New York.

Liderul echipei este Detectivul Mac Taylor, interpretat de Gary Sinise. Dedicat meseriei, este ferm convins ca toate evenimentele sunt legate intre ele si ca fiecare are o poveste de spus. De aceea de fiecare data incearca sa rezolve toate cazurile care ii apar. Cea care ii imparte pasiunea pentru meserie este colega sa, Stella Bonasera, care in ciuda sistemului defavorizant fata de orfani, a reusit sa ajunga un detectiv renumit. Echipa este alcatuita din Danny Messer, Sheldon Hawkes, Don Flack si Lindsay Monroe. Fiecare dintre ei avand la randul lor o poveste si cu ajutorul prietenilor si a echipei reusesc sa faca lumina.

Din punctul meu de vedere este cel mai bun din seria CSI. Un serial politist cu un farmec aparte pentru amatorii infocati ai genului. Cu tehnici si aparate de ultima ora care ajuta la fiecare ancheta.

Voua va place serialul? La ce seriale preferati sa va uitati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.