Cumparaturi la inceput de luna!

Luna octombrie a sosit…cu o veste proasta pentru mine! Masina de spalat tocmai m-a parasit, a decedat. Eram atasata de ea, era prietena mea cea mai buna. Dupa 9 ani de zile a hotarat ca este timpul sa se odihneasca si eu sa am un nou ajutor in casa.

Ce te faci cand ramai fara masina de spalat? Cumperi alta, nu? Si daca nu ai bani? Folosesti un card de cumparaturi, pe care il pusesesi bine, sa nu il gasesti! Dar ce te faci cand limita cardului eate cu mult mai mare decat pretul masinii de spalat? Realizezi ca ai nevoie de mai multe produse, astfel incat cheltui tot ce ai pe el! Da…asta am facut eu weekendul acesta!

Luna noua, cumparaturi pentru casa!

Asadar am mers la magazin si, pentru ca pe card era mai mult decat imi trebuia mie pentru masina, am mai luat un aspirator, un filtru de cafea si un televizor!

Aspiratorul meu cel vechi inca mai mergea, dar saracul era carpit in vreo trei locuri si tragea din ce in ce mai greu…semn ca era destul de obosit.

Filtrul de cafea nu mai mergea de vreo doi ani cred, insa il tineam inca pe blatul din bucatarie pentru ceas.

Iar televizorul, aveam unul mai vechi si destul de micut care incepuse sa isi ingusteze imaginea, cu alte cuvinte era si el pe duca.

Si uite cum, pornind de la masina de spalat acum ma bucur si de celelalte electrocasnice utile. Pe care le-as fi schimbat la fel…cand isi dadeau ultima suflare.

Luna

Voi ce cumparaturi ati facut in acest weekend?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.