O camera de vis!

Astazi am redecorat camera fetelor. Era mobilata de ceva timp, insa nu reusisem sa gasim un loc si pentru biroul si scaunul Antenoliei.

Daca ieri am avut o zi plina, astazi a fost si mai plina. Am scos toate hainele din sifonier…munca multa!!! Am umplut patul din dormitor cu haine…sotul imi spunea ca el nu are nici jumatate din cate lucruri au fetele noastre! :)))

Am mutat cu sotul sifonierul si patul…ne-am chinuit foarte tare, mai ales ca nu incapeau asa cum ne doream noi. Ca sa reusim, a trebuit sa scoatem plinta de pe peretele unde urma sa punem patul…Insa, intr-un final am reusit!

A iesit o camera de vis!

Asa a spus Antenolia, incantata de noua infatisare a camerei ei. A facut cateva randuri pe caietul tip la birou. Era foarte multumita si la fel de multumiti am fost si noi.

Acum, mai nou, isi doreste sa doarma in camera ei. Singura, pentru ca Sofi nu vrea sa se desparta inca de mami, nici la somn!

Multumirea si fericirea copiilor tai sunt singurele lucruri care ne bucura pe noi, parintii. Atunci cand copilul tau iti zambeste si iti multumeste pentru cate un lucru minor, este o satisfactie pentru tine, ca parinte.

Traim pentru ei, scopul nostru este sa ii invatam sa deosebeasca binele de rau, sa se bucure chiar si pentru lucrurile marunte. Indiferent de cati bani ai avea, nu este nimic care sa te faca mai fericit decat chipul copilului tau. Fericirea, bucuria, inocenta lui. Acestea sunt lucrurile care conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.