Inca putin…si incepe scoala!

Inca nu-mi vine sa cred ca mai avem doar doua saptamani si incepem scoala! Ante abia asteapta, nu stie ea cu ce se mananca…nu stie cat va trebui sa invete si cate teme va avea, din aceasta cauza este atat de nerabdatoare. Eu, pe de alta parte nu sunt deloc netabdatoare sa inceapa. In ultima perioada am stat atat de prost cu rabdarea…nu mai am deloc; apropo, daca auziti ca se vinde pe undeva, sa ma anuntati, cumpar si eu. 😀

Ma gandesc cu groaza cum ma voi imparti intre serviciu, Ante la scoala, Sofi la camin si…treburile casnice. Mai si mancam, ne mai si imbracam..deci spalat plus calcat…si…curatenia nu mai spun. Fac fetele astea doua o mizerie, de zici ca stau niste porculeti in casa 😛

Dar…o super mamica ca mine 😛 trebuie sa faca fata la totul, nu?

Scoala, asteapta-ne…venim!

Scoala

Pe Ante am cam pregatit-o de scoala, in sensul ca i-am luat ghiozdanel si penar. Restul asteptam sa vorbim cu doamna invatatoare, sa ne spuna ce rechizite trebuiesc cumparate. Are o pereche de pantofiori din primavara, dar va trebui sa ii mai cumpar inca o pereche, si un hanorac. Uniforma am inteles ca nu ne trebuie in clasa 0, dar sa vedem cum ii vom imbraca la scoala, nu cred ca ii trimitem cum vrem…totusi va trebui sa poarte anumite culori, zic eu.

Mai avem inca putin si suntem scolarite! Din ghemul mic pe care l-am adus de la maternitate acum 6 ani, 2 luni si 10 zile a crescut o domnisoara frumoasa si desteapta! Deh…orice cioara isi lauda puiul, nu? Cuminte nu pot spune, dar ati vazut voi copil cuminte? Eu nu! Desi nu incalca limitele bunului simt, nu este un copil obraznic, este un copil normal si nazdravan!

Dragele mele, care mai aveti putin si duceti copiii la scoala pentru prima data, voi cum v-ati pregatit pentru inceperea anului scolar? Aveti emotii ca si mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.