Anunturi gratuite Negociat.ro, nou in Romania

In Romania, in iulie 2016, a fost lansata o noua platforma de anunturi gratuite – Negociat.ro, o platforma online care permite promovarea anunturilor gratuite fara costuri suplimentare. Am descoperit aici foarte multe anunturi, unele destul de interesante. Dar am gasit si unele funny, sincer, ca de exemplu in categoria Mama si copilul, „Fac conturi Pokemon go la comanda” sau in categoria Sport, timp liber, arta „Vand cont Pokemon go lvl 30,high Cp 2000+ rari,136 pokemoni din 149!!! Trainer club cont.blue team . Jucat legit.investit multi bani in el”.

Ce-or fi avand frate oamenii astia cu jocul asta? Chiar au inebunit cu totii cu Pokemonii lor? Vad atatea stiri si postari pe retelele de socializare cu acesti Pokemoni…recunosc ca nu am fost curioasa sa il instalez pe telefon. Pokemoni imi mai trebuie, nu ii am eu pe ai mei – doi la numar acasa….alerg dupa ei non stop, si masa este o fuga continua, la pitica. Nu are rabdare sa stea intr-un loc pe scaun, la masa…nu…noi trebuie sa ne plimbam, sa cautam jucarii, sa ne jucam, sa scriem, sa mergem….orice numai sa nu stam pe scaun la masa 😛

anunturi

Anunturi Gratuite – Negociat.ro

Anunturi gratuite, fara costuri suplimentare

Noua platforma este special conceputa pentru utilizatorii de smartphone, venind in acelasi timp in ajutorul magazinelor online care au astfel posibilitatea de a posta anunturile mult mai simplu.

Platforma Negociat.ro promoveaza anunturile de vanzare si ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca toate produsele si serviciile de care au nevoie, punandu-le la dispozitie mii de anunturi din diferite categorii. De asemenea, platforma este inovativa,ducand experienta anunturilor la un alt nivel.

 Beneficii Negociat.ro
  • anunturi relevante pentru dorintele fiecarui utilizator
  • format prietenos
  • faciliteaza gasirea de anunturi din cea mai apropiata zona fata de utilizator.

Pe Negociat.ro gasesti anunturi pe diferite categorii, cum ar fi animale, agro, industrie, auto, moto si ambarcatiuni, electronice si electrocasnice, casa si gradina, imobiliare, moda si frumusete, locuri de munca, mama si copilul, servicii, afaceri, echipamente firme, sport, timp liber, arta.

Atunci cand vrei sa vinzi ceva, este foarte usor ce ai de facut: selectezi adauga anunt, introduci un titlu pentru anunt, selectezi categoria, la fel si la subcategorie, scrii anuntul pe care vrei sa il postezi, pretul produsului pe care il pui la vanzare, tipul anuntului – cerere sau oferta, numarul de telefon, precum si adresa de email pentru contact, numele tau asa cum vrei sa apara in anunt, localitatea si imaginile cu produsul. Apoi adaugi anuntul gratuit, 0 lei, fara promovare sau anunt promovat, share-uit, promovare cinci zile la 50 de share-uri. Este foarte simplu si usor.

La fel de simplu este si sa cauti ceva pe platforma Negociat.ro. Selectezi categoria, adaugi cuvintele cheie, introduci localitatea, alegi raza de cautare si apesi butonul cauta…si voila..iti apar toate anunturile din categoria solicitata. Cum vi se pare?

Spre deosebire de alte site-uri asemanatoare, unde postezi anuntul gratuit iar dupa o perioada de timp ti se cere plata pentru ca anuntul tau sa mai fie vizibil, aici nu te costa absolut nimic, ba chiar gasesti cu usurinta ceea ce cauti si postezi la fel de usor ceea ce vinzi. Uimitor, nu? Va recomand site-ul Negociat.ro, simplu, usor, eficient!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.