Fotografia – amintiri de neuitat!

Fotografia…ce ne-am face fara ea? Peste ani si ani..cum ne-am aduce mai bine aminte momentele de neuitat de-a lungul vietii?

Astazi este Ziua mondiala a fotografiei, care marcheaza inventarea fotografiei. Sa sarbatorim imaginile care ne-au oferit o noua perspectiva asupra lumii.

Astazi sarbatorim 177 de ani de la prima fotografie!

Astazi, pe 19 august sarbatorim Ziua mondiala a fotografiei initiata in anul 2009, de catre australianul Korske Ara, un tanar pasionat de fotografie. De foarte multe ori nu suntem constienti de impactul puternic al imaginilor pe care le surprinde fotografia.

Una dintre fotografiile mele preferate, spre surprinderea mea nu mai stiu exact unde am vazut-o…dar mi-a placut atat de mult incat am pus-o ca imagine de fundal la laptop. Ador fotografiile simple, in natura, fotografiile care suprind animale.

fotografia

*sursa foto: Google

Fotografia este imaginea pe care nu vrei sa o uiti niciodata!

Ma uitam pe albumul de la nunta si revedeam in minte imagini pe care nu le voi uita niciodata. Fotografiile cu noi miri si cu nasii sunt la loc de cinste; ma gandesc cu drag la seara nuntii, la primul vals pe care l-am dansat cu sotul meu, la furatul miresei si la recuperarea ei 😛 , dar si la tortul extrem de gustos cu trei etaje.

Dupa fotografiile de la nunta, urmeaza albumele de la botez si de la mot, atat ale Antenoliei, cat si ale Sofiei. Nu-mi vine sa cred ca ghemotoacele alea mici vor merge acum la scoala, respectiv camin, din toamna….Cat de repede trece timpul…prea repede parca…nu apuci sa te bucuri de clipa prezenta, caci a si trecut 🙁

Uneori am o gandire foarte egoista, nu de putine ori mi-as dori sa am o putere sa opresc timpul in loc…sa ma bucur mai mult de zambetele gingase ale fetelor, de manutele lor mici care ma imbratiseaza in fiecare zi, de rasul lor cristalin si de mutrisoara dragalasa. Dar…orice as face, oricat mi-as dori, timpul trece…..insa fotografiile raman!

Va provoc sa mi aratati fotografia voastra preferata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.