Astazi este ziua fiului si a fiicei, stiati?

Astazi este ziua internationala a fiului si a fiicei. Nu stiam…am aflat in timp ce cautam ceva pe google. Asadar, la multi ani, fiicele mele dragi! La multi ani pentru fiii si fiicele voastre, dragele mele cititoare/cititori.

Astazi este o zi importanta!

Da…luati-va copiii in brate (ceea ce ar trebui oricum sa facem zilnic :P) si spuneti-le cat de mult ii iubiti. Astazi este ziua in care trebuie sa stam numai cu ei, sa le oferim cadou o zi petrecuta cu parintii, sa se simta iubiti si deosebiti. Cred ca orice copil ar trebui sa simta caldura si iubirea parintilor.

astazi

Da…stiu ca nu este ziua copilului, ci doar o zi funny…de aniversare; eu oricum in fiecare zi le spun fiicelor mele cat de mult le iubesc si cat sunt de fericita ca le am. Le mangai duios si le iau in brate ori de cate ori am ocazia, stiind ca atunci cand vor fi mari nu ma vor mai lasa…sau poate da, depinde de copil. Fetele mele sunt foarte mamoase, si le place sa le tin in brate, sa le alint, sa le pup, sa le spun cat de mult le iubesc; si ele imi raspund la fel.

Ma infurii tare cand aud atatea cazuri de copii care au fost abandonati de mamicile lor si ma intreb oare cum or putea sa lase botul acela de carne si sa plece. Mie cand mi le-au pus in brate prima oara, am crezut ca am atins soarele si luna; mi se pareau atat de frumoase si de scumpe, atat de mititele incat imi era teama sa nu cumva sa se rupa in mainile mele. Si ma gandesc cate mamici isi doresc sa aiba un pui si nu reusesc, se chinuie ani intregi prin clinici si uneori nu au noroc…si altele le arunca ca pe un chilot folosit.

Dar…haideti sa ne gandim la copiii nostri, sa ii imbratisam si sa le multumim pentru toata dragostea si multumirea pe care au adus-o atunci cand au intrat in casa noastra.

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.