Inveti cat traiesti! Spalare klt?

Inveti cat traiesti, la concluzia asta am ajuns! Inveti cat esti mic, dar poti sa inveti si in acelasi timp cu copilul tau! Iata despre ce vorbesc! Transeb Logistic din Sebes ofera servicii de spalare klt. Cum nu stiti ce inseamna spalare klt? Aaaaa…nu stiti ce sunt klt-uri? Pana nu am ajuns la mama soacra in vizita  nici eu nu stiam. In timp ce incercam sa culc pitica si butonam telecomanda plictisita de ceea ce nu vedeam sau mai bine spus vedeam la televizor, am vazut o reclama care suna asa: „Transeb Logistic ofera servicii de spalare klt” si adresa Str. Crisan, nr.1A, Sebes, si apoi…am vazut …. Coca-Cola. In fine, a adormit pitica si am iesit din dormitor inchizand cu grija usa camerei, inca gandindu-ma la acele klt. Oare ce-or fi? Stiti voi vorba aia: „curiozitatea a omorat pisica”…este adevarat si in cazul nostru, inca nu ma omorase, dar nici mult nu mai avea. Pentru ca mama soacra habar nu avea ce sunt acelea, l-am intrebat pe El capo di tuti capi (sper ca am scris corect) – Mr Google si el mi-a raspuns asa: Klt = navete ( blistere) speciale cu care se transporta componentele auto. Traiasca Google!

inveti

Transeb Logistic ce te recomanda pentru spalare klt?

  • In primul rand, un sistem de curatare complet ecologic pentru diverite tipuri de ambalaje: KLT-uri, navete, blistere, tavi, paleti metalici sau memetalici, capace, precum si placi termoformate.
  • In al doilea rand, o instalatie de ultima generatie care poate asigura cele mai inalte standarde calitative de spalare si curatare a KLT-urilor, precum si a altor tipuri de ambalaje si care ofera un randament foarte ridicat in procesul de igienizare.
  • Spalarea si uscarea profesionala a KLT-urilor si a altor ambalaje specifice fiecarui mediu industrial in parte.
  • Increderea si profesionalismul prin furnizarea unor servicii de inalta performanta pe baza experientei acumulate.
  • Asigurarea transportului ambalajelor de la/ catre client cu mijloacele proprii;  societatea dispune de camioane pentru transport de la 1,5 pana la 24t.

Inveti cat traiesti! Spalarea Klt profesionala depinde de calitatea masinii de spalat!

Progresul industriei alimentare, a industriei automotive a condus la gandirea si totodata la folosirea celei mai eficiente si calitative solutii, privind curatarea profesionala a Klt-urilor. De aceea Transeb utilizeaza o masina de spalat care asigura un proces de curatare automatizat si mai ales in conformitate cu toate standardele calitative impuse.

Masina de spalat este una moderna, marca Kerres, recunoscuta in toata lumea pentru capacitatea sa impresionanta de a igieniza un numar foarte mare de Klt-uri, blistere, navete, ambalaje, componente auto, tavi termofomate, cutii de plastic. Aceasta masina extrem de performanta asigura spalarea a peste 500 de Klt-uri per ora si peste 10000 de Klt-uri per zi. Printre avantajele masinii de spalat profesionale marca Kerres:

  • dispune simultan de un uscator de aer cald, cat si de unul cu aer rece
  • asigura un proces de clatire prin igienizare la temperatura de 90°C.

Asadar, daca aveti nevoie de o curatare profesionala a Klt-urilor si a navetelor, atunci va recomand cu incredere sa apelati la Transeb Logistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.