Caruciorul il gasiti doar la Nichiduta.ro

Caruciorul pentru copii este extrem de important imediat dupa nastere. Cred ca este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in casa chiar inainte sa se nasca micul piticot.

Daca urmeaza sa vina micul dragalas si nu ati cumparat inca unul, atunci trebuie sa stiti ca am gasit pe Nichiduta in articole pentru transportul bebelusului un carut care mie  mi-a facut  viata mai frumoasa, iar piticei plimbari line, de neuitat.

Caruciorul Kerttu Charm

Am ales un carucior Kerttu Charm, extrem de elegant atat datorita formei sale, cat si a combinatiilor de materiale si culori, confortabil, spatios.

caruciorul

Pachetul contine:

  • un cadru de aluminiu cu patru roti gonflabile
  • un landou cu copertina, salteluta si saculet pentru picioare
  • un scaun sport, care are copertina si saculet pentru picioare
  • un scaun auto pentru 0-10 kg, cu copertina si saculet pentru picioare
  • o gentuta pentru mamica
  • o plasa de protectie impotriva insectelor
  • o husa de ploaie

Gentuta mamicii este foarte eleganta si spatioasa, caruciorul fiind adaptabil atat vara, cat si iarna, indiferent daca este ploaie sau vant.  Caruciorul este recomandat de la nastere pana la varsta de trei ani, sau pana la o greutate a bebelusului de pana la 15 kilograme.

Cum alegem caruciorul potrivit pentru bebele nostru?

1, Modelul caruciorului – exista foarte multe modele de caruturi, in functie de varsta copilului. Astfel avem landoul recomandat pentru nou-nascuti si pana la varsta de sase luni, cand bebelusul trebuie sa stea doar in pozitie orientala.

Inca de la nastere putem utiliza si carucioarele 2 in 1, care contin doua componente: un landou si un scaun care poate fi detasat sau un cos auto pentu bebelusi, ideal pentru calatorii.

Carucioarele 3 in 1 sunt cele care dispun de landou, cos/scaun auto si scaun sport reglabil.

Carucioarele cu 3 roti ofera de asemenea o  mai buna mobilitate si manevrabilitate, reprezentand una dintre cele mai bune alegeri pentru mamicile active care agreeaza plimbarile dese. Aceste carucioare ocupa si mai putin spatiu decat cele cu 4 roti, atunci cand sunt pliate.

2, Caracteristici de siguranta

Eu consider ca siguranta copilului este cea mai mare ingrijorare. Este necesar sa se verifice stabilitatea caruciorului inainte de cumparare, si mai ales sa nu uitati sa testati daca acesta va ramane in pozitie verticala, cu o punga de scutece atarnand peste manere! De asemenea, trebuie sa verificati daca spatarul este reglabil si harnasamentul – este recomandata o centura de siguranta cu harnasament in 5 puncte, mai ales pentru sugari sau copii care stau mai mult in carucior. Cu foarte mare atentie este necesar sa verificati punctele in care copii se pot ciupi si colturile ascutite.

3, Manevrabilitate

Inainte de achizitionarea unui carucior va recomand sa faceti o plimbare cu acesta prin magazin, verificand daca il puteti manevra cu o singura mana si optati pentru unul cu inaltimea reglabila a manerelor. Preferabil este ca manerul sa fie acoperit cu spuma – pentru confort.

4, Confort

Inainte de a cumpara un carucior, raspundeti la o serie de intrebari: Aveti nevoie de un carucior cu un cos dedesubt, sau veti purta geanta cu scutece in alta parte? Unele carucioare vin cu un cosulet-landou, cos rotativ, umbrela de ploaie, husa pentru picioare, etc. Este esential sa acorde un maxim de confort atat pruncului dvs, cat si dvs ca mamica.

In speranta ca v-am fost de ajutor in alegerea caruciorului ideal, va invit la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.