Bronzul perfect…tu stii cum il obtii?

Bronzul…soare…mare…plaja!! Inca putin si plecam si noi in concediu; abia astept, caldura deja m-a topit. Vara ne face sa ne preocupam mai mult de felul cum aratam , stiati nu? Insa daca vrei sa arati bine la plaja, este necesar sa te pregatesti din timp pentru asta!

bronzul

In primul rand mi-am cumparat un costum de baie, care imi vine perfect. Este un costum din doua piese, care se aseaza bine pe corp, asa incat pasul intai pentru a ma simti bine in pielea mea l-am facut. Un alt pas pe care ar fi trebuit sa il fac…sa merg la un salon de bronzat cu cateva saptamani inainte sa ajung la mare, insa nu sunt prietena cu solarul, asa incat am mers la piscina de cateva ori, facand astfel o baza pentru bronzul de la mare.

Pentru o piele sanatoasa o hidratez in fiecare zi prin aplicarea unei lotiuni dupa dus, iar pentru o piele neteda am exfoliat-o cu un scrub de zahar. Mi-am pregatit si un ulei bronzant, asta pentru ca am auzit ca te ajuta sa stralucesti pe plaja.

Bronzul perfect…cum ajungem la el

Si ce este cel mai important, cremele de protectie si lotiunile after-sun; daca le folosesti periodic si hidratezi pielea, tinand cont de nevoile ei vei ajunge la un bronz de invidiat. Bronzul treptat este cheia…bronzul superficial se duce foarte repede dupa cateva dusuri si exfolieri.

Si..cel mai bun ingredient pentru o rumenire frumoasa si de durata este…rabdarea, bineinteles. Mergem la plaja dimineata pana la 10:30-11:00 si dupa amiza de la 17:00, rotisandu-ne pe fiecare parte. Nu exagerez sa stau in timpul pranzului…caci in loc de bronzul de invidiat pe care mi-l doresc, as arata ca o friptura arsa, uitata timp indelungat pe gratar 😛

Voi cum ajungeti la un bronz de invidiat? Aveti trucuri, siretlicuri sau pur si simplu va asezati pe sezlong si…ce-o iesi, o iesi?

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.