ASIA – nu continentul, formatia!

ASIA – va mai amintiti de ele? Imi placeau foarte mult, asa nebunatice cum erau si melodiile lor dansante. Cum de mi-am adus aminte de ele? Am vazut in seara asta o emisiune de divertisment la televizor si trebuiau sa cante o melodie de-a lor: „Ia cu tine si inima mea” – asta au cantat. Si…am devenit nostalgica si mi-am amintit de cantaretii care-mi placeau in tinerete: ASIA, 3SE, Animal X, N&D, LA si multi altii care nu-mi vin in minte acum. Daca as auzi o melodie de-a lor sigur mi-as aminti!

ASIA – nebunie la concerte!

Anca, Sorana, Irina, Anemona sunt cele patru fete care au facut furori la sfarsitul anilor 90, cantand sub titulatura A.S.I.A. Eu in formatia aceasta mi le amintesc, stiu ca dupa cativa ani s-au mai schimbat componentele, dar…nu le-am mai urmarit.

ASIA

Pe Sorana stiu ca am vazut-o intr-un timp la televizor, filma la Ferma vedetelor. Stiu ca a devenit designer vestimentar, avand o foarte mare placere in a crea rochite.

De Irina am aflat ca a lansat o carte-aplicatie interactiva de I-pad pentru copii: „In tara lui Dovlecel”. Referitor la despartirea lor, Irina spune ca „a fost o perioda superba, cu impliniri, sacrificii, realizari si impliniri, provocari, munca, pasiune, daruire, dar a venit momentul in care am simtit nevoia sa ma desprind, sa incep un alt drum…A fost decizia mea si nu o regret!”

Anemona a renuntat la cariera muzicala pentru cea actoriceasca, dedicandu-si intreg timpul acesteia.

Dupa ce Anemona a plecat, locul in formatie fiind luat de Alexandra, trupa a fost singura formatie romaneasca invitata la Paris in emisiunea de televiziune a lui Jean-Paul Gautier.

Toate fetele au ramas in relatii bune una cu cealalta si isi amintesc cu drag de vremurile frumoase cand formau o echipa, un „tot”.

Voi va mai amintiti de aceasta trupa? Alaturi de ce alte formatii ati crescut, ce melodii va placea sa fredonati?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.