Varsator – o zodie a prieteniei

Varsator – este o zodie de aer, este zodia mea si de cele mai multe ori ma regasesc in ea. Este o zodie guvernata de planeta Uranus, o planeta care sporeste dorinta de schimbare si de noutate, inventivitatea, modernitatea, nonconformismul, originalitatea, spiritul amical si cel stiintific, imaginatia creatoare, libertatea.

varsator

Persoanele aflate in zodia Varsator sunt inteligente, creative, independente si detasate. Varsatorul este excentric, nimic din ceea face el nu este obisnuit. Ii place sa se dedice actiunilor umanitare, fiind si un original, un ganditor fantastic.

Varsator – cu alte cuvinte prietenos si sociabil

Varsatorului ii place sa isi pastreze independenta, avand asteptari foarte mari de la partener, urcandu-l pe acesta pe un piedestal inalt. Urmareste realizarea proiectelor impreuna cu partenerul sau. Varsatorul este un partener modern, original, cu care poti impartasi experiente spirituale sau intelectuale.

De obicei, varsatorul ofera mai multa dragoste decat primeste, fiind tolerant, amabil, simpatic. Pentru a cuceri un varsator este nevoie de o doza de originalitate, astfel incat sa ii atraga atentia acestuia. De aceea, un strop de nebunie este bine venita.

Motto-ul zodiei Varsator

„Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.”

varsator

Femeia din Varsator e la fel de paradoxala in dragoste, asa cum e in toate celelalte domenii de altfel. Daca ii lasi libertatea de care are nevoie, vei avea o relatie extrem de fericita. Nu trebuie insa sa incerci sa o legi de cratita, ar fi o mare greseala. Ea are vise cu totul altfel decat restul lumii, urmand o stea pe care restul lumii nu o vad niciodata.

Banii nu sunt niciodata pe primul loc in preocuparile unei varsatoare. Ei nu ii va pasa daca esti sau nu cel mai bogat barbat, daca ai cea mai faina masina sau un palat din aur, insa isi doreste  să fii respectat pentru realizarile tale intelectuale.

Eu ma regasesc in mare parte dintre caracteristicile acestei zodii. Se spune ca varsatoarea locuieste in ziua de maine, iar tu poti vizita acel taram numai prin intermediul ei. Este unul dintre cele mai extraordinare lucruri pe care le-am auzit referitor la aceasta zodie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.