Cum sa iti decorezi holul pentru sarbatorile de iarna

sarbatorile

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Ai o multime de lucruri de facut, iar timpul parca nu e de partea ta. Ai de facut curatenie, de pregatit mancaruri traditionale, de cumparat cadouri pentru cei dragi etc.

Nicio grija, pas cu pas le vei pregati pe toate! In articolul de astazi mi-am propus sa iti ofer cateva ponturi utile despre cum sa iti decorezi holul pentru a intra mai repede in spiritul Craciunului fara efort.

Da, voi discuta despre beculete, ornamente si braduti, inclusiv despre pantofare (pentru ca sunt super utile pentru o casa ordonata si pregatita pentru venirea Mosului).

Asadar, eu zic sa trecem la treaba si sa ne pregatim asa cum se cuvine pentru cel mai frumos moment din an.

Sa facem putina curatenie

Cred ca acest prim pas e de la sine inteles, dar m-am gandit ca nu strica sa-l mentionez.

Asadar, incepe prin a curata cu atentie clanta (din exterior si interior), oglinda (daca este cazul), covorasul de la usa si vezi daca ai mobilier in plus (tabureti, scaunele, masuta pentru chei, cuiere) care pot fi mutate sau la care poti chiar sa renunti.

Ideea este sa incerci sa castigi cat mai mult spatiu pentru decoratiuni sau chiar bradul de Craciun.

Ai incaltaminte lasata peste tot? Iti dai seama ca o sa strice toata imaginea finala.

Poti opta pentru un pantofar de tip dulap care te ajuta sa iti ordonezi incaltamintea, arata elegant si poate fi folosit si ca suport pentru diferite obiecte (chei, de exemplu), dar si pentru ornamentele de sarbatoare.

Bun, iar acum ca totul straluceste de curatenie, putem sa ne ocupam de lucruri serioase… decorarea holului.

Opteaza pentru o lumina difuza

Creeza o senzatie de caldura si confort de cum intri pe usa cu ajutorul unei scheme de lumini difuze.

Poti folosi lumanari, lumini feerice sau lumini de noapte.

Efectul final va fi unul elegant si primitor.

Adauga elemente statement

Poti adauga fundite sau stelute pe carligele din cuier, un pom de Craciun in miniatura pe pantofar (am tot spus ca e un obiect multifunctional), dar si ghivece cu plante specifice precum pin, molid sau ienupar.

Daca spatiul de care dispui iti permite, poti sa pui bradul de Craciun chiar in hol.

Efectul va fi unul foarte placut de cum intri in casa. In plus, Mosul nu va avea nicio scuza ca nu a gasit bradutul tau unde sa iti lase cadourile.

Dupa cum vezi, nu sunt o multime de lucruri de facut pentru a imbraca caminul tau in haine festive si pentru a te bucura de inca un Craciun de poveste.

Alege ornamentele si elementele de lumina care te reprezinta cel mai bine. In plus, nu uita de avantajele pe care ti le ofera un pantofar, vorbesc serios.

Consulta site-ul Mobila Ghencea si vezi toate modelele de pantofare disponibile. Aici vei gasi o colectie de piese de mobilier aleasa cu grija pentru a satisface pana si cele mai exigente gusturi, la cele mai avantajoase preturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.