Cele mai comune tehnici utilizate in nail art pentru o manichiura interesanta

Nail art este asociat cu arta de a desena sau de a picta mai multe tipuri de modele pe unghii. In acest sens, exista mai multe tehnici care iti permit sa te joci cu unghiile si sa obtii un design exclusivist pentru ele. Nail art poate fi clasificat pe baza acestor tehnici si a castigat foarte multa popularitate, fiind acum in voga. Tehnicile din nail art includ buretei, tapotare, pictura, desen, unghii imprimate digital si chiar stickere si tatuaje sau alte bijuterii pentru unghii.

nail art

Nail art cu bureti

Se poate utiliza aceasta tehnica pentru a obtine un design gradient si interesant pe unghii. finisajul obtinut dupa utilizarea unui burete poate implica puncte, patternuri in degrade sau chiar tehnica recunoscuta sub denumirea babyboom care se realizeaza de cele mai multe ori cu bureti speciali. 

In general, se aplica un strat de baza si se lasa sa se usuce. Ulterior se foloseste buretele dat cu lac de unghii, care se aplica peste culoarea de fundal. Poti pozitiona buretele cum doresti, conform designului vizat. Pentru a elimina marginile poti folosi acetona. Poti gasi mai multe tipuri de bureti si alte produse pentru unghii pe nailsup.ro.

Stampilarea

Daca folosesti stampile pentru nail art vei descoperi ca imaginea de pe unghie este de fapt pe stampila. Se aplica de obicei peste alta culoare de fundal si poti cumpara mai multe matrite cu diverse forme si modele astfel incat sa poti obtine o manichiura cat mai variata. Stampilele sunt folosite pentru imagini standard insa exista si stampile cu un model complex unde poti colora desenul de pe matrita si poti obtine imagini mai elaborate.

Nail art cu benzi 

Atunci cand folosesti benzile pentru nail art de cele mai multe ori vei obtine diverse tipuri si forme de linii. Fie ca este vorba despre linii drepte, oblice sau chiar despre linii cu diverse forme, cum ar fi cele in zig zag sau valuri, tehnica este simpla. Se aplica mai intai o culoare de baza si ulterior se aplica benzile. In functie de desing se aplica culoarea peste cea de baza astfel incat sa se obtina modelul dorit.

Nail art cu masini de imprimare

In prezent exista niste masini speciale care realizeaza imprimarea. Aceste masini sunt utilizate de obicei de specialistii din saloane. Procedura este automatizata si este nevoie de foarte putin timp pentru a obtine aspectul dorit. Poti imprima pe unghii inclusiv imagini de pe telefonul mobil sau de pe aparatele de fotografiat. Rezultatul este cu siguranta unul spectaculos si foarte elegant deoarece toate unghiile vor arata la fel.

Metoda stencil

Se pot utiliza sabloane perforate pentru a obtine modelul dorit pe unghii. Acestea se aplica peste un strad d fundal si apoi se aplica culoarea in perforati prin tapotare. In final vei obtine un model in doua culori sau in ma multe culori in functie de designul drit. Dupa ce se usuca oja, poti elimina sablonul si poti trece la unghia urmatoare. Rezultatul este cu siguranta unul spectaculos si tehnica nu este deloc grea, putand fi implementata chiar si de persoanele fara experienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.