Poveștile minunate ale lui Moș Crăciun – magie de Crăciun!

Și dacă tot v-am arătat ce a primit pitica de la Moș Libris, vă voi arăta și poveștile minunate pe care le-a primit domnișoara cea mare. Sunt povești magice specifice Crăciunului, pe care le-am citit în ziua de Crăciun. Bine…le-a citit, dar ne-au încântat și pe noi.

Poveștile sunt cărțile care îi plac cel mai mult, iar aceasta a devenit preferata ei. Așadar, Moșul a fost extrem de darnic cu cele două minuni ale mele și le-a lăsat sub brad ceea ce și-au dorit și exact ce le place.

Poveștile minunate ale lui Moș Crăciun!

Ei îi place să citească, de aceea mi s-a părut potrivită pentru ea cartea Crăciunul. Colecția de povești magice. Sunt 4 povești foarte frumoase: Îngerii Crăciunului, Cum a fost salvat Crăciunul, Crăciunul cangurilor și Omul de zăpadă și Crăciunul.

Se citesc foarte ușor, cartea este cartonată și plină de desene frumoase. Cu alte cuvinte, este destul de atractivă. Copilul o va îndrăgi și poate fi citită încă de la clasa 1.

Origami – arta împăduririi hârtiei!

De ceva vreme, fiica mea urmărea anumite tutoriale pe Youtube, încercând să învețe origami, arta împachetării hârtiei. Această artă fascinează și multă lume se lasă purtată de magia și frumusețea lucrurilor simple din cultura japoneză.

De aceea, m-am gândit că Origami pentru copii o va ajuta să învețe să construiască figurile origami. Și așa a fost. Acum știe să facă un evantai, o lebădă, chiar și o morișcă.

Pentru a realiza un obiect prin arta origami tot ce ai nevoie este răbdare, timp și recuzită, adică suficientă hârtie pentru origami. Dacă îți place să confecționezi singură obiecte, așa cum este fiica mea, atunci lucrurile vor fi extrem de simple. Eu de exemplu nu am suficientă răbdare, oricât aș încerca…

Dacă urmărești cu mare atenție instrucțiunile și ai puțin mai multă răbdare, cu siguranță vei reuși să înveți să faci singură obiecte din origami, indiferent că ești la prima experiență și nu ai absolut nicio pregătire.

Tu ce cărți ai ales de pe Libris la începutul acestui an? Cu cât citești mai mult, cu atât descoperi mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.