Cum alegem cele mai bune centrale termice?

Saptamana trecuta, in tot orasul a fost oprita caldura si apa calda. Motivul: o defectiune la una dintre tevi. Asta nu ar fi fost o problema daca nu ar fi trebuit inlocuit tot sistemul, iar tevile respective nu se aflau pe stoc, urmand a ajunge la noi la sfarsitul saptamanii. Astfel, de duminica pana duminica nu a fost caldura in calorifere sau apa calda in robinete. Horor!

Prin urmare, s-a dovedit necesitatea unei centrale termice in apartament. Astfel, nu mai inghetai de frig in casa, riscand sa iti raceasca copii.

Cum alegem cele mai bune centrale termice?

Centrala termica eu cred ca este cea mai importanta investitie pe care o poate face un om, pentru a corecta deficientele spatiilor unde locuim. Cel mai important criteriu dupa care alegem centrala ar fi sursa de energie. Astfel, alimentarea cu lemn sau carbune este cea mai ieftina optiune, urmata de gaz, si apoi de electricitate.

Insa, dupa cum spuneam, la un apartament nu poti opta pentru o centrala pe lemne. Aceasta este perfecta pentru o casa la curte. Ramane optiunea pe gaz.

Cei care urmăresc o eficiență cât mai mare pot opta pentru modele performante cu condensare. Cei care trebuie să acopere spații de locuit mai mari pot opta ușor pentru modele de mare capacitate.

Unde gasim cele mai eficiente centrale termice si la un pret cat mai accesibil?

Daca ai neaparata nevoie de o centrala termica, arunca-ti un ochi si aici https://www.quickshop.ro/centrale-termice-accesorii-c1-p1 . Pe langa faptul ca au transport gratuit, iti poti alege si produse cadou. Minunat, nu-i asa?

Un produs care mie mi-a sarit in ochi este centrala termica Ariston Clas One 24 EU 24 KW. Aceasta beneficiaza de tehnologia ONE de condensare cu un schimbator de caldura nou si patentat XtraTech proiectat pentru a garanta fiabilitate. Se utilizeaza pentru incalzire si preparare apa calda menajera (regim instant), are o putere termica de 24 kw, se amplaseaza mural, functioneaza pe combustibil gazos, are un tiraj fortat si eficienta absoluta de pana la 94%.

Daca esti in cautarea unei centrale pe gaz cu putere mare, atunci iti recomand centrala termica Ariston Genus Premium EVO HP 45 EU – 45 kW. Aceasta este o centrala termica in condensare fabricata din cele mai bune materiale disponibile pe piata (otelul inoxidabil utilizat pentru schimbatorul principal de caldura garanteaza fiabilitate ridicata si o durata de viata indelungata). Are o putere termica de 45 kw, este echipata cu pompa cu turatie variabila, tiraj fortat si se utilizeaza numai pentru incalzirea spatiilor (prepara apa calda menajera prin conectarea unui rezervor extern). Este un produs caracterizat prin performante energetice ridicate si niveluri reduse de consum de gaz si emisii novice.

Centrale termice pentru o casa calduroasa si primitoare!

Daca ai o casa la curte si preferi centrala termica pe lemne, cred ca aceasta este cea mai buna – Centrala termica pe lemne Ferroli FSB TOP 25 kW. Este un echipament de ultima generatie construit cu 3 drumuri de fum, pentru o eficienta mai ridicata in comparatie cu centralele termice clasice. Acest tip de centrala este fabricat din tabla de otel cu o grosime a peretilor care intra in contact cu apa de 5 mm si poate fi alimentata cu brichete, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice lemne si carbune cu puterea calorifica mai mare de 15 MJ/kg.

Centrala este echipata cu ventilator si automatizare, care poate controla pompa de circulatie si pompa de apa calda menajera. Se utilizeaza pentru incalzirea incaperilor mici si mijlocii (prepara apa calda menajera prin intermediul unui boiler extern). Se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si poate fi adaptata si pentru functionare pe peleti.

Trebuie sa retineti ca este interzisa amplasarea cazanului in spatiile de locuit (inclusiv holuri). Incaperea in care urmeaza sa fie amplasata centrala trebuie sa fie prevazuta cu aerisire. De asemenea. trebuie asezata in asa fel incat sa existe acces pe toate laturile acesteia.

De ce merita sa acorzi increderea ta cumparand de la Quickshop.ro?

  • Sunt pe piata din 2006,
  • Comercializeaza produse originale, noi, cu garantie valabila pe tot teritoriul Romaniei,
  • Promoveaza un comert online, sigur, civilizat, bazat pe incredere, siguranta si respectarea drepturilor clientilor
  • Se ghideaza dupa urmatoarele valori: Angajament, Spirit de echipa, Onestitate, Respect, Antreprenoriat, Ambitie, Incredere, Integritate, Moralitate, Sinceritate, Competenta
  • Misiunea acestora este : „Facilitam accesul clientilor nostri la confort si la o viata mai buna prin consilere corecta, solutii asumate, prin generarea de incredere ca stim ceea ce facem.
  • Lucreaza cu stoc si se perfectioneaza zilnic astfel incat sa livreze rapid comenzile.

Daca v-am atras atentia, ii puteti contacta luand legatura cu departamentul relatii cu clientii, telefonic 0765.277.006, prin email comenzi@quickshop.ro sau la adresa Str Ciresului nr 14, Dragomiresti Vale, Ilfov.

Alegerea unei centrale termice nu este o sarcină ușoară. Pentru achiziția unui produs optim, îți recomand să apelezi și la sfaturile unei persoane sau companii specializate. Tu ce centrala preferi?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.