Produse de înaltă calitate pentru cel mai bun prieten al tău!

Știm cu toții că animalele reprezintă cele mai bune prietene ale omului, indiferent că vorbim despre câine, pisică, păsări, pești sau hamsteri. Și pe bună dreptate se numesc așa! Încă de la începutul lumii, câinele a reprezentat cel mai bun tovarăș al omului, un simbol al fidelității, dar și un exemplu pentru umanitate.

De aceea, este extrem de importantă atenția pe care le-o acordăm, dragostea și grija noastră pentru prietenii noștri necuvântători. Trebuie să știm ce fel de mâncare să îi dăm cățelului nostru, care este cantitatea necesară în funcție de greutate, vârstă sau rasă. 

Animax.ro – ingrediente 100% naturale

Animax, pentru și despre animale!

Animax.ro, marcă înregistrată, este primul magazin deschis în anul 2001 de compania Pet Product. Având în vedere succesul de care s-a bucurat printre iubitorii de animale, Animax a devenit cel mai extins lanț de petshopuri din România, numărând peste 80 de magazine deschise.
 
Dacă ești în căutare de hrană câini, atunci trebuie să știi că aici vei găsi absolut tot ce are nevoie cățelul tău. Fără cereale, cu mai multă carne, vitamine, mai multe proteine. Chiar dacă tu nu știi exact ce anume vrei să cumperi, specialiștii de la Animax te ajută să alegi ceea ce animalul tău are nevoie.
 
Accesoriile, hrana specială, delicatesele, dar și produsele de igienă și de întreținere, jucăriile, sunt foarte atent selecționate, astfel încât să satisfacă toate preferințele. 

Ce este Royal Canin?

Royal Canin a încercat, alături de medici veterinari specialiști în nutriție și crescători profesioniști, să ofere soluții nutriționale exacte, care să fie adaptate nevoilor câinilor și pisicilor.

Pisica și câinele pe primul plan – este principiul etic ce stă la baza inovațiilor în materie de nutriție!

Pentru cel mai bun prieten al nostru sunt foarte importante produsele pe care le alegem. Alimente ușor de achiziționat, sănătoase, în cadrul căreia oasele ocupă un loc special!

Cele mai importante 5 beneficii ale consumului de oase sunt:

1. Mențin mobilitatea și sănătatea articulațiilor și a tendoanelor, reducând incidența afecțiunilor osteoarticulare.

2. Sursă importantă de minerale.

3. Previn afecțiunile dentare, gingivale și respirația mirositoare.

4. Stimulează comportamentul natural de a roade.

5. Contribuie la vidarea în mod natural a glandelor perianale.

Nu ai încă un prieten necuvântător? Dar ai vrea unul? Atunci, mergi la magazinele Animax pentru a alege un cățeluș simpatic, o pisicuță, un hamster jucăuș, un papagal colorat, un acvariu cu pești sau chiar o reptilă. 

Un animal necuvântător este un suflet care te înveselește când ești trist, care te poate salva atunci când te afli într-o situație în care ai nevoie de ajutor. Care este prietenul tău cel mai bun? Și de unde îi cumperi tot ce are nevoie?

Un comentariu


  1. Royal Canin este si alegerea mea pentru cainele meu. Am ales hrana impreuna cu medicul veterinar, in functie de nevoile si varsta lui. Jonglam cu Royal hepatic, royal Dermaconfort si Royal Digestive pentru a nu se plictisi daca ii oferim mereu acelasi gust.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.