5 cadouri pe care le poți face unui burlac!

Este greu să alegi cadoul potrivit pentru un burlac. Mai ales dacă nu îi cunoțti preferințele…Eu de cele mai multe ori merg pe mâna soțului. Când sunt invitați la o petrecere dată de un prieten burlac sau la ziua unuia dintre prietenii noștri căsătoriți îl las pe soțul meu să aleagă cadoul. Ne consultăm, facem o listă cu ce s-ar potrivi să îi cumpărăm. Acum depinde și de personalitatea și firea sărbătoritului.

Știm că nu este cel mai ușor să faci cadou unui bărbat. Când vine vorba de femei, ai de unde alege: genți, haine, bijuterii, produse de frumusețe și multe alte cadouri. Dar când vine vorba de bărbați, oferta de cadouri este mult mai limitată.

5 cadouri pe care le poți face unui burlac!

1. Un tricou. Clasic, cu diferite imprimeuri, mesaje haioase. Bărbaților le plac tricourile, se simt foarte comod în ele. Cele mai purtate sunt cele 100% din bumbac, perfecte pentru ținutele lejere. Aceste tricouri pot fi însoțite și de o pereche de blugi casual și o jachetă pentru un look mai relaxat. Fie că ești la o petrecere sau la sală, tricourile ne sunt la îndemnână tot timpul.Tricourile personalizate pot scoate în evidență și umorul pe care îl are cel căruia îi este oferit.

2. O carte. Dacă știi că îi place să citească, atunci vei nimeri cadoul potrivit. Un mare iubitor de cărți apreciază întotdeauna cărțile primite cadou. De ce? Pentru că știe că orice carte este o oportunitate nouă de a descoperi lumea într-un mod diferit, de a câștiga mai multă cunoaștere. Dacă îi cumperi o carte pe care el/ea și-o dorea de mai mult timp, îți va mulțumi câteva luni de acum încolo.

Cadoul perfect…tu știi care este?

3. O curea și/sau un portofel de piele. Acest set va întregi orice ținută masculină. Fiecare bărbat care ține la stilul său și la garderoba sa va aprecia utilitatea și eleganța acestui cadou. Cureaua de piele poate fi asortată la orice costum, pe care îl va completa, fără a îi încărca stilul.

4. Un masaj erotic. Salonul Artemis este un salon  de masaj erotic de top din București  care oferă tuturor doritorilor cele mai interesante servicii în arta eroticului, dezvăluite de atmosfera și elementele proprii unui masaj erotic. Masajul este realizat în funcție de preferințele solicitărilor binevoitorilor de experiențe intime, senzoriale și fantastice. Acest lucru asigură că ambii parteneri ai masajului erotic se simt confortabil, cu un nivel de cunoaștere senzorial, explorând corpurile în cele mai inedite moduri.

masaj de relaxare

5. Un ceas. Ceasurile sunt potrivite pentru reprezentanții sexului puternic, interesați să transmită ca adoră eleganța sau sunt pasionați de sport. Mai ales dacă este un ceas produs de o companie renumită la nivel internațional. Dacă dorești un ceas office de bărbați, optează pentru unul cu o curea și carcasă inoxidabile. Pe de altă parte, dacă vrei un ceas bărbătesc sport, ar fi bine să optezi pentru unul cu o curea din silicon și carcasă de oțel inoxidabil.

Tu ce cadou crezi că ar fi potrivit pentru un burlac și nu numai? Ce ai mai adăuga la lista mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.