Un proiector led poate salva o viata!

In absenta luminii ne putem rani grav si in casele noastre, locuri in care ne sunt cunoscute toate detaliile: asezarea patului, sensul de deschidere al usii, locul in care ne asezam incaltamintea de pe hol, cand nu suntem suficient de ordonati sa o punem in suport. Ne orientam tactil si oricat de cunoscut ne-ar fi spatiul, tot ne ranim. De cate ori nu m-am lovit in coltul patului sau al mesei, in clanta de la usa, cand s-a luat curentul pentru cateva secunde si m-am ambitionat sa merg pe intuneric.

Este adevarat ca oamenii care si-au pierdut vederea traiesc in deplin intuneric, dar sa nu uitam ca ei au caini dresati special sa ii conduca unde au nevoie, se ajuta de toiag si li s-au dezvoltat alte simturi.

Lipsa luminii pe strada se poate lasa cu urmari fatale sau letale, de aceea consider ca ar trebui montate cat mai multe proiectoare led in spatiul public.

In magazinul V-tac-led.ro exista panouri led care emit o lumina puternica pana la 4 kilometri din locul unde sunt montate.

De ce sunt utile astfel de corpuri de iluminat? Intr-o seara, pe o strada semiluminata, o doamna alearga sa prinda autobuzul si fiindca nu se vedea bine pe jos, s-a impiedicat de o teava care iesea 7-10 centimetri din trotuar. Noroc ca a avut timp sa isi protejeze capul cu mainile pana la impact. Toti cei de fata ne-am speriat si am sarit sa ii dam mana sa o ajutam sa se ridice. Genunchii ii erau plini de sange si daca nu avea reflexele sa-si protejeze capul, putea sa si-l sparga in cadere. La stiri am vazut mame care mergeau cu copilasii de mana pe strazi intunecate si au vazut cum dispare copilul intr-o gura de canal descoperita. Noroc ca l-au tinut strans de manuta si l-au ridicat rapid, dar socul l-a marcat pentru o perioada indelungata pe copil. Pe intuneric, o masina se poate izbi de trunchiul unui copac, poate avaria o alta masina sau poate accidenta un pieton care nu este vazut.

Si hotii profita de intuneric si actioneaza fiindca se tem de o zona luminata. Un proiector foarte puternic si bun, costa sub 400 de lei, dar securizeaza locul pe care il lumineaza. Asa este Proiector LED 50W RGB cu telecomanda radio corp gri SMD, fiind in topul celor mai bine vandute proiectoare din magazinul prezentat mai sus.

El este deosebit de util pe strada, in curtile caselor, in gradini si parcuri, in parcari sau in zona garilor si a pietelor, locuri prin care trec oamenii si la ore mai tarzii.

Iata principalele calitati care fac din el unul dintre cele mai vandute produse ale catogoriei proiectoare led:

-ledurile de mare putere emit la randul lor o lumina puternica pe o raza mare

-corpul din aluminiu nu se oxideaza, are durata mare de viata si isi pastreaza aspectul de nou mult timp

-protectie excelenta asigurata de sticla sigilata cu caucic si silicon

-nu necesita surse externe de proiectat si are driver de curent constant.

Un proiector puternic poate salva vieti, de aceea se dovedeste o investitie pretioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.