Faceti dezinsectie cu metode sigure si moderne, nu primitive!

Sa incerci sa rezolvi singur probleme serioase prin metode primitive tine de o mentalitate paguboasa, pe care numai practica o poate corecta. Trebuie sa suporti consecintele alegerii nefaste, sa evaluezi pagubele, iar a doua oara nu vei mai proceda la fel.

Pana atunci insa, oamenii fac la fel:

-prefera ceaiurile si leacurile babesti consultatiei oferite de medic

-pun curse si otrava de soareci de capul lor si observa ca rozatoarele se inmultesc si mai mult, iar cele care au murit accidental umplu casa de miros pestilential

-dau cu spray de insecte sau si mai rau cu substante extrem de otravitoare prin casa sa scape de gandaci, muste si furnici.

Si eu fac parte din acesta categorie si o spun din experienta, de aceea orice valoare ar avea preturi dezinsectie Bucuresti apelati la specialisti ca sa scapati de nedoritele insecte. Am folosit sprayul de insecte, sperand ca voi rezolva mai repede problema si mai ieftin si m-am lovit de urmatoarele probleme:

-produsul a fost atat de slab, incat insectele ameteau putin, apoi isi reluau activitatea cu mai multa ravna. Asta nu inseamna ca a costat putin.

-sprayul era asa de tare, incat m-a ametit si pe mine. Am simtit ca nu mai pot respira, m-au luat ametelile si durerile de cap. A trebuit sa parasim cu totii locuinta timp de 3-4 ore. Mirosul persista si la intoarcere, in plus am fost foarte atenti sa nu lasam lichide sau alimente neasigurate prin casa.

-in ciuda faptului ca am gasit multe insecte moarte, casa era populata la fel. Altele pline de energie au aparut in locul victimelor…

O dezinsectie facuta de specialisti este superioara unui jet de spray aruncat in directia din care vin gandacii sau furnicile, fiindca furtunile lor intra prin toate orificiile, in plus au experienta necesara ca sa combata 100% gandacii, mustele sau furnicile. Atrag atentia asupra unei intreprinderi extrem de periculoase a unor gospodine care pun otrava periculoasa in casa, atat pentru soareci, cat si pentru insecte, iar cele ametite, ranite se duc cu urme din subtanta respectiva pe vase sau alimente. O astfel de metoda poate fi mortala pentru membri familiei, de aceea metodele primitive de combatere a daunatorilor trebuie sa inceteze. Au fost si cazuri in care bebelusii ramasi cateva secunde singuri, vazand boabele de grau otravite asa de viu colorate, le-au inghitit.

Cu un telefon sau un e-mail, vom avea cei mai buni specialisti de partea noastra in lupta cu insectele. Experienta, profesionalismul, dotarile le permit sa castige rapid orice batalie.

In primul rand, sosesc la domiciliu cu echipamentele de protectie necesare. Se protejeaza si ne protejeaza, riscurile fiind nule.

Apoi au la dispozitie aparate si substante garantate, care distrug in totalitate insectele si stiu sa depisteze toate locurile in care acestea se ascund, sa scape.

Este demn de subliniat faptul ca locatarii pot intra imediat dupa dezinsectie in casa, iar substantele folosite nu le fac niciun rau.

Din moment ce exista o firma asa de eficienta in lupta cu daunatorii, nimeni nu trebuie sa riste utilizand metode primitive, care fac mult rau familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.