Frumusete fara limite!

Frumusete fara limite: cu grasimea de pe abdomen se fac niste sani imensi

Ma priveam in oglinda goala, fiindca tocmai iesisem din cada, eram singura acasa si dupa ce m-am sters, m-am dus in dormitor sa ma imbrac pentru serviciu.
-Ah, daca ar putea cineva sa-mi ia toata grasimea asta de pe abdomen si sa-mi umple sanii cu ea, am spus soptit!
Abdomen suplu si sani imensi este visul oricarei femei. Sa vina cineva, sa actionaze demirugic si sa ia ce prisoseste intr-o parte si sa puna acolo unde lipseste…
”Stai! Dar daca stiinta a avansat, posibilitatea exista, iar eu irosesc sansa fiindca sunt neinformata?”
La servciu am stat ca pe ghimpi. Asteptam sa se termine ziua, sa ma intorc acasa si sa caut marire sani sa aflu singura adevarul.
Intuitia nu m-a tradat. Pe site-ul clinicii doctorului Renert am aflat ca: estetica sanilor cuprinde operatii complexe care au in vedere: augmentare cu propria grasime, nechirurgical, ridicarea sanilor cu microfibre, implant, micsorare de sani si corectarea mameloanelor
Deci se putea sa mi se ia grasimea de pe abdomen si sa fie transferata la sani.
Entuziasmul era secondat de frica, de aceea am avut nevoie de explicatii suplimentare. Il intelegeam pe proverbialul: „Sufera baba la frumusete”, dar nu mi-as fi dorit o durere insuportabila si suportarea unor consecinte nefaste ale interventiei.
Deja ma durea gandul ca imi putea smulge cineva grasimea sau sa o taie cu bisturiul, apoi iar sa ma taie in zona sanilor si sa-mi puna grasimea acolo.
Nu era nici pe departe cum gandeam eu. Iata in ce consta marirea sanilor cu propriul material:
-extragerea delicata si absolut fara dureri a grasimii inestetice prin apa-Aqualipo. Grasimea era dislocata cu blandete prin intermediul apei, iar locul respectiv ramane ca dupa o slabire naturala, adica fara pielea care atarna inestetic sau aspectul acela de carne moale.
-reinjectarea controlata si uniforma a grasimii in sani. Fiind vorba de acelasi tesut, va fi repede acceptat si integrat noului loc.
-nu raman vanatai si urme de bisturiu, aspectul sanilor este natural, refacerea rapida, dupa 24 de ore pacienta isi poate relua activitatile.
Am simtit nevoia sa stau de vorba si cu specialistul inainte. Stit de ce? L-am crezut un om distant, tipul de specialist caruia nu-i pasa de sufletul omului, dar discutiile cu el mi-au demonstrat contrariul.
E demiurgic ca estetician si cat se poate de uman ca prieten. Toate aprecierile vedetelor care beneficiasera de serviciile sale se confirmau.
Doctorul Frumusete m-a facut perfecta, mi-a redat increderea in mine si este gata sa actioneze impotriva imperfectiunilor de tot felul de cate ori i se cere.
Fiindca sotul m-a sprijinit in demersul meu, am parcurs cu rabdare lista serviciilor de infrumusetare pentru barbati, sa-i fac o surpriza.
I-ar prinde bine o epilare definitiva si un implant de par, in zonele in care firele au inceput sa se rareasca.
Nu se pune problema daca iubim mai putin fiindca apar riduri, pica parul sau dimpotriva este prea mult in zonele aflate la vedere, ci trebuie sa aratam perfect intr-o lume in care simtul estetic a devenit obisnuinta si totodata poarta de acces catre succesul de orice tip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.