Coșuri de fum din inox sau cărămidă? Iată ce vă recomand!

Coșul de fum este elementul de securitate într-o casă, însă este important să ne decidem: coșuri de fum din inox sau cărămidă? Alegerea coșului de fum trebuie să țină cont de siguranță, să fie rezistent în timp. Trebuie să fii atent la ce tip de combustibil folosești, astfel încât să fie compatibil cu acesta. În ultimul rând, dar la fel de important, să nu uităm că acesta este cel mai vizibil element al unei case, de aceea trebuie să avem mare grijă la aspect.

coșuri de fum din inox

De ce să alegi coșuri de fum din inox?

Coșurile de fum din inox de la Secovent sunt fabricate după o tehnologie avansată, dispunând de o îmbinare perfectă a tubulaturii circulare. Acestea se montează mult mai repede decât coșurile ceramice (aproximativ 15 metri liniari de coș într-o zi). Coșurile de fum din inox sunt uşoare, având dimensiuni reduse. Ele pot fi montate atât în interiorul, cât şi în exteriorul construcţiei. Prezintă o garanţie mare de funcţionare, pretându-se la toate tipurile de combustibil.

Oțelul inoxidabil din care este format coșul de fum nu se corodează atât de repede. Dacă vine în contact cu umiditatea nu ruginește. Acest oțel are un conținut redus de carbon, ce conține o greutate de peste 10%.

Instalația de tuburi se montează foarte ușor, tubulatura de ventilație fiind realizată în fabrica Secovent cu aparatură de ultimă generație. Vrei să rezolvi problema evacuării de gaze eficient și rapid? Tot ce ai de făcut este să apelezi la Secovent, care proiectează, fabrică și montează!

Coșuri de fum din inox, hote profesionale de bucătărie, aici găsești tot ce ai nevoie pentru căsuța și bucătăria ta!

hote profesionale

Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute de mâncare și de aburii din bucătărie, trebuie să  investești în mod inteligent în hotă. Vara este cumplit să gătești în bucătărie. Aceasta se transformă într-o adevărată saună, plină de fum și abur. Ai nevoie de un ajutor! Și acela este Secovent, care fabrică și montează hotele. Tot ce ai nevoie este de un proiect și vei primi cea mai bună calitate.

Haideți că de la coșuri de fum din inox am ajuns la hote profesionale. Dar ce să fac dacă aici am găsit exact produsele de care eram interesată și de care am atât de multă nevoie în căsuța mea?

 

17 comentarii


  1. Sincer, habar nu aveam despre aceste detalii. Multumesc mult pentru informatii. Edificator articol!

    Răspunde

  2. O hota buna ajuta mult, mai ales in bucatariile profesionale! Evacueaza rapid aburul, vaporii, caldura!

    Răspunde

  3. No, bine că sunt curioasă de fel, mai aflu una-alta. Aici nu mă pricep deloc, dar dacă e s-o luăm după aspect, atunci de inox să fie, mai ales că zici că sunt mai ok aceste coșuri.

    Răspunde

  4. De cos de fum n-am nevoie, dar de hota da. Atunci cand mi-am ales hota am incercat sa fac ceea mai buna alegere. Aveam nevoie de ceva care sa incadreze perfect in decor si sa fie si eficienta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.