Siropul de arțar, unul dintre cele mai populare produse dulci!

Siropul de arțar este unul dintre cele mai populare produse dulci. Acesta este 100% natural și mult mai sănătos decât zahărul. Poate fi folosit ca îndulcitor, aducând beneficii extrem de importante pentru sănătate: reduce inflamația, ajutând la menținerea constantă a nivelului de zahăr din sânge, conține vitamine și minerale.

Siropul de arțar se prepară extrăgând seva arborelui, care ulterior se fierbe, până când apa conținută se evaporă, rezultând siropul. Este 100% ecologic, fără conservanți și coloranți, fără aditivi alimentari. Vă recomand să încercați sirop de arțar de la Planteea, având în vedere că aici găsiți sirop de arțar preț extrem de bun față de alte magazine.

Sirop artar 187ml - GURA DE RAI

Siropul de arțar este o delicatesă naturală cu gust fin de caramel. Se poate utiliza ca dressing pentru mâncăruri (fripturi, sosuri, garnituri, salate), dar și ca îndulcitor pentru deserturi (clătite, torturi, prăjituri, înghețată). De asemenea, poate înlocui zahărul sau mierea de albine. Dacă aveți întrebări legate de sirop arțar preț, găsiți aici toate răspunsurile care vă interesează.

Beneficiile siropului de arțar, unul dintre cele mai bune produse dulci!

Siropul de arțar prezintă o mulțime de beneficii pentru sănătate în special datorită conținutului ridicat de mangan și de zinc. Astfel 100 de ml de sirop de arțar conțin calciu 7%, potasiu 6%, fier 7%, zinc 28%, mangan 165% din doza zilnică recomandată.

Manganul este un mineral extrem de important în producerea de energie pentru organism. Acesta favorizează funcțiile hepatice și renale, ajutand astfel la fixarea calciului și a vitaminelor. Joacă un rol important în sprijinul sănătății bărbaților, participă la producția de hormoni sexuali.

Zincul acționeaza ca un antioxidant, ajutând la reducerea progresiei aterosclerosei și îmbunătățind funcția sistemului imunitar. Siropul de arțar este plin de fenoli care ajută la menținerea unor valori normale ale glicemiei, fiind asociat cu prevenirea diabetului. Siropul de arțar este de asemenea benefic și în problemele digestive, diminuând balonarea și gazele intestinale.

Dacă sunteți în căutarea unei diete extrem de bune, atunci vă recomand să utilizați sirop de arțar. Este extrem de bun, întărește sistemul imunitar și ajută și la slăbit. Siropul de arțar îl putem încadra cu ușurință în categoria înlocuitorii zahărului. Sirop de arțar preț bun găsim aici și vi-l recomand dacă sunteți la regim, fără zahăr sau fără sare și pentru alergeni, fără gluten.

Voi ați folosit siropul de arțar? Vă place, îl utilizați în continuare? Îl recomandați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.