Un produs revoluționar pentru pasionații de cumpărături!

Nu cred că mai este nici un secret pentru nimeni că îmi place să fac cumpărături. Online…în ultima perioada, este mult mai simplu. Intri pe laptop, cauți ce ai nevoie, cumperi și aștepți curierul să îți aducă produsul. Dacă ai norocul și găsești un magazin online cu produse din domenii diferite, este și mai bine.

Ca urmare a multiplelor schimbări pe care le-a suferit părul meu de-a lungul anilor, am ajuns extrem de nemulțumită de el. Nu reușeam să îl mai aranjez deloc în ultima perioadă. O prietenă mi-a recomandat să folosesc peria revoluționară ionică. Cum nu mai auzisem de acest produs, am căutat produsul să văd ce face și dacă m-ar putea ajuta. Peria ionică este o perie specială pentru întins părul. Dacă ai nevoie să îți îndrepți părul, această perie este cel mai nou, rapid și simplu mod de a o face.După cum am aflat, peria ionică este cel mai revoluționar produs apărut pe piață.

Tuturor doamnelor și domnișoarelor părul le dă bătăi mari de cap. Ne dorim să arătăm bine, să fim admirate când ieșim în oraș, dar nu întotdeauna reușim să facem acest lucru. Uneori îți vine să te tunzi scurt tocmai pentru a scăpa de acest calvar, nu?

Produse ideale, perfecte pentru pasionații de cumpărături

De ce aș recomanda doamnelor cu părul lung să își achiziționeze o perie ionică? Pentru că peria ionică pentru îndreptat părul este foarte utilă pentru doamnele și domnișoarele cu părul lung și delicat.

În primul rând mi se pare cea mai bună alegere fiind extrem de eficientă în prevenirea efectului de electrizare. Știm cu toții cât ne chinuim să aranjăm părul electrizat…

Peria ionică crează un finish neted și strălucitor, emițând ioni negativi care netezesc și relaxează părul.

Spre deosebire de placa de păr tradițională, placa ionică nu degradează părul. Îndreaptă părul ondulat de 5-10 ori mai rapid decât o placă obișnuita. Și în plus nu distruge firul de păr, acesta rămânând moale și mătăsos datorită căldurii distribuite uniform prin perii ceramici.

Reînoiește și revitalizează strălucirea naturală a părului, fiind ideală pentru orice lungime a părului.

Prietena mea mi-a spus că a observat îmbunătățirile. Nu i se mai rupe atât de mult părul, se descurcă mai ușor firele încâlcite, o netezire a scalpului. Firele de păr au devenit mult mai plăcute la atingere, mult mai fine. Este atât de mulțumită de reflecțiile strălucitoare vizibile după doar câteva zile de utilizare.

Peria ionică poate fi și un cadou minunat pentru iubita, mama, colega. Fiecare femeie apreciază acele produse care le ajută să își întrețină imaginea, să se simtă iubite, dorite, admirate.

Nu ți-ar plăcea și ție o perie ca aceasta care să aibă grijă de părul tău, să îi redea strălucirea pe care ți-o dorești?

9 comentarii


  1. Desi am parul drept chiar am nevoie de un asemenea produs. Eu mi-l impletesc seara inainte de culcare, iar dimineata parca sunt o oita. Din cate observ, peria aceasta este mult mai eficienta decat placa! Cred ca o voi cumpara si eu 🙂

    Răspunde

  2. Eu am aceasta perie si imi place mai mult ca o placa de intins parul. Este foarte eficienta in cazul parului meu si-mi intinde parul foarte bine. Cel mai mult imi place ca nu-mi tufleste parul de cap precum placa si imi da impresia ca nu-l arde asa tare ca o placa

    Răspunde

  3. Mi-as dori un ondulator care sa faca singur tot, eu doar sa stau pe scaun si el sa stie ce are de facut.
    M-a tentat si pe mine la inceput o astfel de perie, dar parul meu fiind foarte lung, e ca si intins cu placa.

    Răspunde

  4. Mi se pare mult mai comod si mai eficient sa folosesti o astfel de perie, pe mine una ma tenteaza chiar daca nu intotdeauna imi place sa am parul drept, am si eu momentele mele

    Răspunde

  5. Eu prefer sa am parul ondulat(al meu normal e ondulat, dar unoeri mai ma prostesc cu bigudiuri sau placi (tot pentru bucle).Poate pe viitor pentru Jasmine..

    Răspunde

  6. Eu am parul drept, dar cred ca aceasta placa m-ar ajuta sa-l aranjez mai repede si sa aiba o stralucire faina.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.