Demontarea miturilor si preconceptiilor legate de tavanele extensibile false

 

Fie ca vorbim de case, apartamente, spatii comerciale, restaurante ori hoteluri, decoratiunile interioare joaca un rol incredibil de important in starea de bine a celor ce trec pragul acestor incaperi. Insa ca in cazul oricaror tehnologii moderne si referitor la tavanele extensibile false au aparut o serie de mituri si pareri care nu sunt deloc bazate pe realitate – din contra, ele impiedica accesul oamenilor la intreaga informatie si la totalitatea adevarurilor despre aceste solutii aparte.

tavanele extensibile false

Doar un rol estetic, de neglijat

Poate primul mit, cea mai frecvent utilizata replica pentru a respinge alegerea si instalarea unui asemenea tavan este cea care afirma ca singurul avantaj al alegerii unui astfel de plafon este cel estetic. Altfel spus, de ce sa pui accentul doar pe aspectul estetic cand e vorba de interior incaperilor sau spatiilor pe care le detii sau le administrezi? Adevarul este insa departe de acesta! Un tavan extensibil de calitate, corect instalat, are o multime de avantaje de ordin tehnic (sau practic). Acesta reuseste sa ascunda instalatiile electrice sau termice, poate sa fie un bun fotoizolant, sa mentina umiditatea intr-un raport corect, poate crea (gratie flexibilitatii sale) corpuri de iluminat 3D, complexe, de mari dimensiuni.

Sa privim deci in randurile urmatoare ale acestui articol si la alte mituri false referitoare la aceste tavane:

Instalare dificila

Si aici, lucrurile stau chiar invers – tavanele extensibile false sunt renumite chiar pentru timpul extrem de scurt in care se monteaza – dupa masuratori, se pregateste folia extensibila si se monteaza cu o serie de suporti pe perete sau tavan. Usor, curat si rapid. Nici nu e nevoie de curatenie dupa instalarea tavanului extensibil!

Intretinere dificila si durata de viata scurta

Dimpotriva! Este nevoie doar de o carpa putin umeda (a nu se folosi alcool) si tavanul este ca nou. Inca ceva – gratie modului in care sunt construite, aceste folii au o durata de viata de peste 50 ani de zile. Nu degeaba specialistii VipCasa.ro – tavane extensibile false ofera o garantie de 10 ani la toate optiunile prezentate pe site!

Lipsa rezistentei la foc, la igrasie, condens si apa

Din nou, adevarul este chiar opus! Tavanul extensibil este impermeabil suta la suta, nu este sub nicio forma afectat de igrasie sau de condens si nu intretine arderea. Mai mult decat atat, nu este deloc toxic, este 100% igienic si este complet reciclabil!

Tu ce alte lucruri ai mai auzit despre aceste tavane? Ce te impiedica sa le alegi pentru locuinta sau afacerea ta?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.