Un cadou pe care mi l-as dori de Craciun

Draga Mosule, sa stii ca si eu am fost cuminte anul acesta, asa ca merit un cadou. Nu crezi? Poate de data asta nu ma mai ocolesti, iar scrisoarea mea ajunge la tine.

O perie rotativa este un cadou pe care mi-l doresc

Peria rotativa Rowenta este ceea ce imi doresc. Pentru o utilizare profesionista, chiar acasa la mine, aceasta perie este ideala! Este extrem de usor de folosit si confera parului meu stralucirea si volumul de care are nevoie.

Cadou

Cei doi generatori de ioni folositi impiedica electrizarea si efectul de par rebel, ajutandu-ma sa am un par neted si matasos.

Peria usuca si coafeza parul in acelasi timp, oferind multiple variante de coafare rapida. Si asta chiar la mine acasa, scapand de grija de a mai merge la coafor. Este o aranjare pe care o pot face chiar eu, in caldura caminului meu.

Pentru un look impecabil zi de zi, varfuri intoarse si bucle rebele, aceasta perie este un must have acasa.

Suvita de par se infasoara automat in jurul periei, folosind miscari line. Suvita este uscata si stilizata in acelasi timp, obtinand un rezultat profesional. Ce poti sa iti doresti mai mult decat o ustensila care sa te ajute sa arati de parca ai iesi dintr-un salon de coafura?

Asadar, mosule nu ma ocoli si sper sa gasesc sub brad peria pe care mi-o doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.