O plimbare de weekend la verisori

In acest weekend, am hotarat sa plecam de acasa. Sa mergem in vizita la nepotei. Nu ii mai vazusem de mult si, de cate ori vorbeam la telefon ne intrebau cand vin fetele in vizita la ei.

Un weekend frumos, evadare de acasa

Fetele bineinteles ca s-au bucurat foarte mult. Intre Ante si verisoara ei este o diferenta de doar 6 luni. Au crescut impreuna si sunt foarte atasate una de cealalata. Vorbesc cu orele la telefon, isi povestesc ce au facut la scoala, respectiv la camin. Se iubesc foarte mult!

Intre Sofi si verisorul ei este un an diferenta, Robert fiind mai mare. Dar ei fiind picii, trebuiau de mititei sa se joace impreuna, pentru ca domnisoarele fugeau de ei. Asa ca, auzind ca mergem la tara, Sofi s-a bucurat foarte mult ca il va vedea pe Bete, cum ii spune ea.

Weekend

Cei mai frumosi copilasi

A fost frumos, s-au jucat, au alergat dupa pisici si dupa catel. 4 pisici are soru-mea si doi catei, unul de rasa mica, al copiilor si cainele care apara curtea. Au vizitat purceii si s-au mirat cat de mici sunt purcelusii, au vorbit cu iepurasii si cu gainile. S-au certat cu ratele…s-au bucurat de vremea frumoasa.

Cand am plecat, au plans, si-au luat la revedere si abia asteptau sa se intalneasca din nou.

E frumoasa copilaria, cu jocurile si nazdravaniile lor. Sunt cei mai dulci copilasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.