Iubire sau gelozie?

Iubire sau gelozie intre frati…aceasta este tema articolului. Cand am ramas insarcinata cu pitica, imi era putin teama de cum va reactiona Ante. Pana acum, ea era totul pentru noi, nu trebuia sa ne imparta cu nimeni si in special pe mami. Cat a fost Sofi in burtica nu a aratat nici o urma de gelozie, mangaia burtica, o pupa, seara ii spunea „noapte buna”, iar in zori „buna dimineata”.

Cand am plecat spre maternitate, am avut o strangere de inima ca o lasam acasa,fara mine, desi era pe maini bune, tati si bunica. Am stat in maternitate 4 zile, ne-am intors acasa cu o zi inainte ca Ante sa implineasca 4 anisori. Am vrut sa fim impreuna de ziua ei si am reusit, slava Domnului. Pitica a fost bine, a luat bine in greutate, asa incat intr-o zi de sambata ne-am externat. Pentru ca totul sa fie in regula intre ele, l-am rugat pe tati sa ia o trusa de doctor, cadou de la Sofi pe Ante. A fost foarte incantata de cadou si de faptul ca Sofi a stiut ca maine este ziua ei.

Iubire sau gelozie intre frati?

Iubire

Este si una si cealalta! Iubire pentru ca se iubesc foarte mult, de fiecare data cand venea Ante de la camin, Sofi i se arunca in brate, se imbratisau si se pupau. Dar si gelozie, in special atunci cand mami o ia in brate pe cealalta. Pentru ca totul sa fie ok, mami a dormit intre printese mult timp, pana cand pitica a inceput sa se intoarca de pe o parte pe cealalta si imi era teama sa nu cada din pat. Atunci am bagat-o la mijloc, intre noi. O adormeam pe Sofi si apoi ma mutam langa Ante,pe care o mangaiam pana adormea. Sunt foarte fericita cand le vad cat de mult se iubesc, cum se imbratiseaza si alearga una spre cealalta. E normal sa se si ciondaneasca…asta fac fratii, dar iubirea ce le leaga este foarte mare si asta ma bucura enorm de mult!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.