Impiedica insectele sa patrunda in locuinta ta, cu ajutorul plaselor de insecte de pe PVCmag

Odata cu venirea verii, apar si o multime de insecte care pot intra in casa ta si care iti pot afecta somnul. Vrei sa te bucuri de un somn mai odihnitor, fara tantari sau diferite gazulite care sa faca zgomot in jurul tau? Ar trebui sa iei in considerare dotarea geamurilor si usilor casei tale, cu plase impotriva insectelor.

Pe PVCmag gasesti multiple variante de plase care iti vor permite sa aerisesti camerele casei tale, fara ca diferitii daunatori zburatori sa poata intra in locuinta.

Tipuri de plase impotriva insectelor

  1. Plasele fixe

Acestea vin montate pe marginea geamurilor, dar prezinta ca dezavantaj faptul ca nu sunt flexibile. Ele nu se pot deschide sau inchide, stau fixe. In momentul in care decizi sa le dai jos, va trebuie sa le inlocuiesti cu altele noi.

  1. Plasele cu balamale

Acestea sunt amplasate pe balamale si se deschid la fel ca o usa. Au o accesibilitate usoara, se manevreaza usor, avand posibilitatea sa le deschizi de ori cate ori ai nevoie.

  1. Plasele tip rulou

Aceste plase insecte sunt folosite atat pentru usi, cat si pentru geamuri. Se deschid prin rulare si sunt o varianta extraordinara daca vrei sa te bucuri de o deschidere si de o inchidere facila. Pentru instalarea corecta a acestora, este recomandat sa apelati la cineva care se ocupa cu asta. Sunt variante foarte elegante si moderne si sunt potrivite pentru toate tipurile de cladiri, atat industriale, cat si rezidentiale. Sunt perfecte inclusiv pentru diferitele localuri.

  1. Plase de insecte plisate

Sunt foarte estetice si sunt potrivite pentru usile si ferestrele foarte mari. Cand nu sunt folosite, ele se pliseaza compact si ofera un design modern cladirii sau locuintei tale.

Cum sa intretii plasele de insecte?

Din cauza faptului ca sunt montate pe exterior, ele pot lua contact cu foarte mult praf. De asemenea, conditiile nefavorabile le pot afecta in timp, si se poate acumula foarte multa murdarie la nivelul acestora. Incearca sa le cureti frecvent pentru a evita depunerile de praf. Daca nu le cureti din timp, s-ar putea sa nu mai ai ce sa le faci la un moment dat si sa fii nevoit/a sa le schimbi. Acestea pot fi spalate cu apa si sapun. Foloseste apa calda, pe care o poti amesteca cu un sapun normal, si cu un burete incearca sa inlaturi mizeria acumulata la nivelul plasei.

Verifica-le periodic sa nu prezinte defectiuni, fie la balamale, fie la nivelul plasei, ca sa te asiguri ca isi fac treaba in continuare.

Pe timpul iernii, cand le folosesti cel mai putin, daca ai apelat la plase ce se pot demonta si monta usor, sugerat este sa le scoti si sa le depozitezi intr-un loc uscat si ferit de intemperii.

In cazul plaselor cu balamale si a celor tip rulou, este bine sa ai grija de mecanismul acestora de functionare. Aplica lubrifiant ca sa eviti sa provoace zgomote la deschidere/inchidere si ca sa eviti blocarea acestora.

Contact:

contact@pvcmag.ro

0791 241 288

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.